НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Ето как криптовалутата на Uniswap може да се изстреля с 34%, според анализатор

СЕП. 25, 2020 19:15 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Ето как криптовалутата на Uniswap може да се изстреля с 34%, според анализатор

Последният скок на пазара на UNI завишава очакванията за удължаване на бичия ход с поне 34%.

 

Така казва псевдонимният анализатор, чиито неотдавнашни прогнози за новосъздадения DeFi токен се оказаха точни.


В свой туит от четвъртък, той коригира възходящата цел на UNI / USD до $6.43. Двойката се търгуваше близо $5.03 към момента на писането.Анализаторът предвижда, че UNI / USDT ще тества $ 4.67 отново като своя местна подкрепа, главно поради способността му да действа като стабилен ценови под / таван, независимо от посоката на движение на двойката.


Ако цената отскочи от $ 4.67, това може да подтикне търговците да отворят дълга позиция към $ 5.30 като цел за вътрешно ниво на съпротива. Междувременно, силен тласък над тавана на цената може да удължи възхода до $ 6,43.


Продължение на бичия тренд при UNI


Изявлението на анализатора се появи, когато UNI / USDT избухна от тенденция на низходящ канал по-рано днес. Преди да се формира каналът, двойката скочи с масивните 5,500%, ход, който претърпя малка консолидация, тъй като той се превърна в пълноправен пробив.


UNI достигна $ 8,59 на 18-ти септември, но по-късно започна да се коригира поради прибиране на печалби. Ходът надолу набра скорост, тъй като останалата част от пазара на криптовалути също се срина. DeFi токенът падна до $ 3.68 на 22-ри септември.