НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Ето как да откриете 100x криптовалути, според крипто анализатор (видео)

МАЙ. 8, 2021 18:34 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Ето как да откриете 100x криптовалути, според крипто анализатор (видео)

Криптовалутният анализатор Алекс Сондърс предлага съвети на инвеститорите, изследващи крипто пазарите за алткойни с потенциал да скочат 100 пъти.

В ново интервю с Остин и Арън Арнолд от Altcoin Daily, Сондърс казва на 719,000 абонати на братята, че едно от първите неща, които той търси при проучване на криптопроект, е ако той се ръководи от солидна група лица.


Сондърс споменава RedFOX Labs (RFOX), който вече е скочил с 2,263% от $0.011 през октомври до настоящата му стойност от $0.26, като проект, в който е инвестирал и има екип за управление на качеството.


"Имам буквално контролен списък, през който някак си минавам. [RedFOX Labs] имаше добър силен екип, познавах лично един от ръководителите.


Крипто анализаторът също така предпочита проектите, които обслужват неизползван пазар, а не онези, които работят в наситени подсектори.


"Така че [RedFOX Labs е] със седалище във Виетнам. И така, този азиатски регион е просто бързо развиващ се, с висока мобилност [...] Дигиталната икономика там просто процъфтява.

Така че това е голямо пространство, което може просто да бъде променено, повече отколкото да се опитвате да влезете и да спечелите пазарен дял и потребители в Америка. А, там вече няма никой и Б, населението е много по-голямо, така че има огромна възможност там.
"


Добре диверсифицираният бизнес е важен, според Сондърс, както е илюстрирано от RedFOX Labs, който има присъствие в ниши като тази на незаменяемите токени (NFT) и децентрализирано финансиране (DeFi).


"... [RedFOX] са в гейминга и NFT, [което] е нещо като първоначалния им фокус. Това е аромат на месеца в момента в крипто света. Те имат аспектите на DeFi. Тогава имате, както казах, не знам много проекти, които имат този многообразен сценарий или потенциал на подсектора."


Сондърс добавя, че ниската оценка е от ключово значение, тъй като оставя много място за увеличаване на цената.


"И когато разглеждате нещо с $300,000 пазарна капитализация, като ако намерите нещо под $10 милиона тези дни, и смятате, че е добър проект... това са типа нещата, в които гледам да инвестирам, защото единственото нужно е други хора да разберат за него."

Криптовалутният анализатор обаче предупреждава да не се инвестира в проекти, чиито цени са скочили значително.


"Всъщност казвам на хората никога да не купуват нещо, което е нараснало 100X или 1000X, защото ще са доста закъсняли."Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (2)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Етериум до $25,000 - анализатор споделя прогнозата си

В ново видео Армстронг излага бичи сценарии за ETH, заявявайки, че има гориво за да изпревари Биткойн, преди настоящият бичи пазар да приключи. [Видяхме] невероятен възход за Етериум тази година....
ЮНИ. 12, 2021 19:49 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Тези малки криптовалути са на път към 100x растеж, според Ларк Дейвис (видео)

В ново видео Дейвис подчертава, че Polkadot и Kusama (KSM), тестовата мрежа за Polkadot, пускат своите паравериги.Параверигите и на двете платформи са форма на персонализиран блокчейн, който е специфи...
ЮНИ. 12, 2021 14:10 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

$4 милиона печалба от Dogecoin: Основателят на Етериум говори за инвестицията си

Виталик разкри, че е направил повече от $4 милиона от инвестиция в Dogecoin. Всичко това през 2016 г. И разбира се, Илон Мъск се съгласява с някои от неговите коментари.Всъщност, въпреки че беше впеча...
ЮНИ. 12, 2021 13:20 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Братът на министър-председателят на Канада раздава безплатен Dogecoin (DOGE)

За всеки, който не следи отблизо крипто пространството: шеговитата криптовалута, създадена през 2013 г. като конкурент на Биткойн, сега се превърна в шестия най-голям дигитален актив по пазарна капита...
ЮНИ. 11, 2021 17:39 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света