Home

Етериум се подготвя за пробив – Биткойн се насочва към $68,000

17.08.2024 16:00 2мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Етериум се подготвя за пробив – Биткойн се насочва към $68,000

Известен анализатор и търговец на криптовалути, който точно прогнозира дъното на Биткойн през 2018 г., сега изразява оптимизъм по отношение на криптовалутата

Анализаторът, известен с псевдонима “Bluntz“, сподели, че според него Биткойн вероятно е достигнал най-ниската си точка, след като е завършил ABC корективен модел на четиричасовата графика.

Bluntz е признат за експертния си опит в теорията на вълните на Елиът, която предполага, че бичият актив често преживява рали след тривълнова корекция.

Според него досега при BTC е имало ясно изразено тривълново движение надолу. Той вярва, че това може да е по-високо дъно, твърдейки, че може би е време инвеститорите да обмислят ангажиране за предпочитаните от тях монети.

Въз основа на споделената графика анализаторът изглежда очаква, че Биткойн може да се покачи до $68,000.

Обръщайки се към Етериум Bluntz отбеляза, че ETH изглежда се търгува в рамките на модел на възходящ триъгълник – бича конфигурация, характеризираща се с поредица от по-високи дъна и хоризонтална горна тренд линия, действаща като съпротива. Според него алткойнът се подготвя за пробив

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Биткойн: Анализатор предупреждава за спад на цената с близо 10% – ето кога

Анализаторът Али Мартинез зае меча позиция по отношение на Биткойн (BTC), след като идентифицира корективни сигнали при водещата криптовалута.

18.09.2024 17:30 2мин. четене Kosta Gushterov

BNB Chain въвежда плащания със стабилни монети без такси за газ

BNB Chain, блокчейн известен със своя подход, ръководен от общността, обяви значителна актуализация, насочена към подобряване на инфраструктурата на стабилните монети, с въвеждането на транзакции без газ.

18.09.2024 14:00 2мин. четене Kosta Gushterov

Дългоочакваното добавяне на Hamster Kombat (HMSTR) на Binance наближава – как да получим безплатни токени

Крипто геймингът придобива все по-голяма популярност и в частност Play-to-Earn (P2E) игрите, които дават шанс на потребителите да печелят, докато се забавляват.

18.09.2024 13:18 4мин. четене Alexander Stefanov

Огромен ръст на големите транзакции със FET – може ли да подсили цената?

Активността на китовете около Artificial Superintelligence Alliance (FET) се е увеличила драстично, като големите транзакции са се увеличили с 262%, както се съобщава в данните на IntoTheBlock.

18.09.2024 13:12 2мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.