НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Ethereum Classic се предлага от Robinhood

АВГ. 6, 2018 21:31 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Ethereum Classic се предлага от Robinhood

Приложението за търговия с акции Robinhood е добавило Ethereum Classic (ETC) като шестата криптираща валута на платформата си.

Фирмата оценена на 5,6 милиарда долара, обяви в понеделник подкрепата си за класическата марка Етериум, като предостави на инвеститорите в отговарящи на условията държави от САЩ, възможността да държат ETC в своите портфейли заедно с традиционните инвестиции в акции.

Robinhood пуска търговията с криптoвалути на база на отделните държави, тъй като получава лицензите за парични преводи в конкретните юрисдкиции. 


Понастоящем услугата е достъпна за инвеститори в 19 държави, най-скорошните от които са Айова и Грузия.

Услугата, която стартира с поддръжка на BitTorrent (BTC) и Етериум (ETH), също постепенно разширява броя на крипто активи, включени в платформата на Robinhood. В допълнение към ETC, през последните месеци фирмата също така е регистрирала Биткойн Кеш (BCH), Litecoin (LTC) и Dogecoin (DOGE). Потребителите могат да добавят още 10 монети към списъка си за наблюдение и тези токени вероятно ще бъдат интегрирани в приложението на бъдеща дата.

Решението на Robinhood да пусне Ethereum Classic е последвано от подобно изявление от Coinbase - крипто брокерският гигант, който се явява най-сериозната конкуренция на Robinhood. Но докато Coinbase беше първият, който обяви, че планира да предлага ETC, Robinhood успя да го победи.

Robinhood, базиран в Menlo Park, който е набрал 363 млн. dолара чрез последното си финансиране от Серия D, изглежда също така е изгражда криптo портфейл - услуга, която Coinbase вече предлага, но понастоящем не е достъпна чрез родителската платформа за търговия с криптo.

И двете фирми скоро ще бъдат изправени пред предизвикателство от платформата, наречена Voyager, която се разработва от брокерски и технологични ветерани от фирми като E*Trade и Uber. Voyager твърди, че ще започне с подкрепата си за най-малко 15 криптовалути и заявява, че неговият маршрутизиращ двигател ще помогне на инвеститорите да купуват и продават монети на най-добрите налични цени сред повече от дузина обмени на криптовалути.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Cardano обяви едно от най-значителните си партньорства

Екипът на Cardano сподели блог публикация, обявявайки партньорство с Chainlink, което ще доведе до интегриране на оракулите на блокчейна. Това ще помогне на разработчиците да изградят интелигентни дог...
СЕП. 26, 2021 11:46 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Анализатор споделя възлгедите си за Cardano (ADA)

Анализаторът каза, че най-добрата входна точка за Cardano може да e изчезнала, след като активът отскочи от ключовото ниво на подкрепа на $1.86.“Ако искате да влезете в Cardano, това беше регионът, къ...
СЕП. 26, 2021 10:22 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Този алткойн скочи с над 100% на фона на спада

Данните от CoinGecko показват, че цената на Spell Token (SPELL), който в момента има пазарна капитализация от около $213 милиона, се повиши от 7-дневното дъно от $0.00197753 до максимум от $0.00428190...
СЕП. 25, 2021 17:37 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Какво следва за Биткойн и Етериум след новините от Китай?

В своя неотдавнашен туит, изпълнителният директор на крипто хедж фонда Galaxy Digital и бивш мениджър на активи на Goldman Sachs, Майк Новограц, заяви, че вярва, че Биткойн и Етериум ще се консолидира...
СЕП. 25, 2021 14:32 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света