НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Етериум блокчейн продуктът на Microsoft

ДЕК. 13, 2018 13:09 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Етериум блокчейн продуктът на Microsoft

Microsoft дебютира нов блокчейн като услуга (BaaS) продукт, който позволява на бизнеса от всички индустриални вертикали да разгърне гъвкав потребителски модел на Етериум, специално разработен за корпоративни среди.


Обявена във вторник, Ethereum Proof-of-Authority на Azure позволява на предприятията да изграждат приложения върху Етериум блокчейн, който не е осигурен от алгоритъм за консенсус на доказателство за работа (PoW) и следователно не изисква копаене, което е по-подходящо за мрежи, в които участниците не се доверяват един на друг.

PoW "работи чудесно в анонимни, отворени мрежи, където криптовалута промотира сигурността в мрежата", заяви софтуерният инженер на Azure Global Коди Борн. "Въпреки това, в частните / консорциумните мрежи основният ether няма стойност."


Борн обясни, че тъй като всички участници в блокчейн на дадено предприятие са известни и уважавани, управлението може да бъде отделено от работата на мрежата.За тази цел продуктът "Proof-of-Authority" разполага с вградено децентрализирано приложение (DApp или dApp), наречено "Управление DApp". To осигурява на членовете на консорциума способността да управляват мрежата или да делегират правото си на глас на други хора.

Участниците в мрежата могат също така да делегират други възли да гласуват от тяхно име в случай, че техните първични възли са офлайн, като гарантират, че всички членове поддържат непрекъснато консенсусно участие.

Администраторите на мрежата могат на свой ред да използват гласуването по мрежата, за да гласуват и променят правомощията на мрежата по прозрачен начин.

За по-нататъшно увеличаване на използваемостта на продукта, Microsoft интегрира поддръжка за интелигентни договори, изградени с инструментариума на Parity - WebAssembly (Wasm). Това дава възможност на разработчиците да пишат интелигентни договори на познати програмни езици като C, C ++ и Rust вместо да се налага употребата на Solidity.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Анализатор предвижда 120% скок за Polkadot (DOT)

Polkadot е оперативно съвместима блокчейн платформа. Неговият роден актив, DOT, се търгува на $35. към момента на публикуване и е нараснал с 30% за седмицата, според данни от CoinMarketCap.Коуен казва...
СЕП. 16, 2021 22:55 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

SkyBridge събира $100 милиона за Algorand фонд - подава документи за ETF крипто компания

В разговор пред CNBC основателят на SkyBridge и бившият директор по комуникациите на Белия дом Антъни Скарамучи заяви, че фирмата е събрала над $100 милиона за наскоро обявения Algorand фонд. Той доба...
СЕП. 16, 2021 20:34 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Cardano загатва за значителни партньорства в бъдеще

Негативната страна на крипто общността изрази съмнение дали това изобщо ще се случи, камо ли да се случи навреме. Независимо от това, с този основен момент, който вече официално мина, вниманието се на...
СЕП. 16, 2021 17:41 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

AMC ще приемат плащания в Етериум, Лайткойн и Биткойн Кеш

AMC Theaters, най-голямата верига киносалони в света, обяви, че ще приема повече криптовалути като метод на плащане до края на 2021 г. Криптовалутите, които ще поддържа, включват Биткойн, Етериум, Лай...
СЕП. 16, 2021 16:45 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света