НАЧАЛО Други

ETF Кръстникът: ETF няма да бъдат одобрени скоро

НОЕ. 2, 2018 17:37 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 ETF Кръстникът: ETF няма да бъдат одобрени скоро

Реджи Браун, така нареченият "кръстник на ETF", заяви, че борсово търгувани фондове (ETF) на Биткойн "няма да бъдат сертифицирани скоро време", съобщи Business Insider на 1-ви ноември. Браун е старши мениджър и ръководител на ETF търговия във фирмата за финансови услуги Cantor Fitzgerald.


Основана през 1945 г., Cantor Fitzgerald се фокусира върху институционалната собственост, продажбите с фиксиран доход и търговията. Компанията има над 5 000 институционални клиенти, включващи такива области като инвестиционно банкиране, основно брокерство и търговски недвижими имоти.

Говорейки на конференцията за качеството на финансовите пазари в в университет във Вашингтон (Джорджтаун), Браун съобщи, че BTC ETF ще бъде одобрен едва след разработването на силна регулаторна рамка в бранша. В отговор на текущото състояние на BTC ETFs, Браун заяви:

За Комисията по ценни книжа и борси (SEC) е много трудно да обгърнат главите си за положително одобрение, защото все още няма данни ... пазарите просто не са тук.

По-рано днес, изпълнителният директор на корпорацията за управление на инвестициите на BlackRock, Лари Финк, направи подобно изявление. Когато коментира бъдещето на ETF за криптовалути, Финк твърди, че ETF "в крайна сметка" трябва да бъдат подкрепени от правителство и че правителството няма да освещава подобни финансови инструменти, освен ако не знае, че средствата не се използват за незаконни дейности.

След известно широко разпространено отхвърляне на заявленията за BTC ETF от SEC, главният изпълнителен директор на платформата за крипто плащане Абра Бил Бархид предложи, че е възможно причината, поради която SEC са отказали крипто ETF е, защото крипто индустрията не се вписва архетипа на подател. По-специално, SEC е отхвърлила заявленията за крипто ETF, защото "хората, които правят заявленията, не отговарят на формата, на които SEC е свикнал да одобрява".

През август, SEC временно отхвърли девет заявления за включване и търговия на различни BTC ETF от три компании, включително ProShares, Direxion и GraniteShares. Регулаторът преди това отхвърли заявлението за BTC ETF от братя Тайлър и Камерън Уинкълвос. След това SEC оправдава отхвърлянето си, като казва, че "записът пред Комисията не подкрепя такова заключение".

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Shiba Inu навлиза в метавселената представяйки блокчейн гейминг

Shiba Inu, след като достигна най-високата си стойност от $0.000088, оттогава е в низходяща спирала и не успява да повтори възходящите си движения отпреди месец.Репутацията на Shiba Inu (SHIB) на "мем...
НОЕ. 28, 2021 13:40 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Инвестиционна компания купи виртуални недвижими имоти за $2.5 милиона

По-конкретно, Tokens.com закупи 116 парцела виртуална земя за общо 618,000 MANA - валутата на Decentraland, според съобщение на компанията. Твърди се, че покупката представлява най-голямата сделка от ...
НОЕ. 28, 2021 01:17 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Newegg официално потвърдиха, че ще приемат плащания в Shiba Inu (SHIB)

Съобщението беше направено в загадъчния туит, публикуван от официалния акаунт в Twitter на криптовалутата и ръководителя на проекта Шитоши Кусама.Coming soon to Newegg...$SHIB https://t.co/[email protected]
НОЕ. 27, 2021 14:19 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Adidas Originals обяви партньорство с Coinbase

"Партнирахме си с @Coinbase.", написаха Adidas Originals в туит в сряда.  We’ve partnered with @coinbase. Probably nothing.— adidas Originals (@adidasoriginals) November 24, 2021Coinbase потвърди парт...
НОЕ. 27, 2021 15:35 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света