НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Етериум ще стане 1000 пъти по-скалируем до 24 месеца

МАЙ. 14, 2019 08:46 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Етериум ще стане 1000 пъти по-скалируем до 24 месеца

Съоснователят на Етериум (ETH) Джоузеф Любин заяви, че Етериум блокчейна ще стане около 1000 пъти по-скалируем в следващите от 18 до 24 месеца. Любин направи изказването си по време на интервю на 11-ти май.


Любин уточни, че развитието, което ще доведе до такова драстично увеличаване на скалируемостта към екосистемата, ще бъде Етериум 2.0, наричан още Serenity. Той обясни, че развитието е разделено на четири фази и че осем групи вече развиват клиенти за новата верига. Любин също така обеща:

За няколко месеца трябва да имаме напълно оперативен тест и вероятно до края на тази година ще имаме напълно оперативна фаза 0 на Етериум 2.0.

Любин обясни, че има много начини, по които новата верига може да бъде свързана със старата, отбелязвайки, че етериум токените ще могат да преминат от старата към новата верига и че "може да има двупосочни механизми".

Любин също така показа загриженост за доказателството за залог (PoS), като заяви, че то е изцяло проучено, за да се гарантира неговата жизнеспособност, преди екипите да започнат да работят по неговото прилагане. Той каза, че към веригата се добавят нови функции, за да стане съвместима с повече случаи на употреба, като се цитират частни транзакции като пример.

Както бе съобщено по-рано миналата седмица, изпълнителният директор на фирмата за крипто анализи, Messari, прогнозира, че преходът Етериум 2.0 няма да се осъществи до 2021 година.

https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Shiba Inu навлиза в метавселената представяйки блокчейн гейминг

Shiba Inu, след като достигна най-високата си стойност от $0.000088, оттогава е в низходяща спирала и не успява да повтори възходящите си движения отпреди месец.Репутацията на Shiba Inu (SHIB) на "мем...
НОЕ. 28, 2021 13:40 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Този алткойн изглежда позициониран за нови върхове

Псевдонимният анализатор казва на своите последователи в Twitter, че графиката за решението за мащабиране на Етериум Polygon (MATIC) предполага, че предстои значителен скок на цените.“Не съм сигурен д...
НОЕ. 28, 2021 12:20 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Защо Cardano спадна с над 50% от върха си?

ADA, основен роден актив на най-новата платформа за смарт договори Cardano, докосна $1.5 в многомесечния си спад. На 2-ри септември 2021 г. цената на ADA достигна рекордното си ниво от $3.10 в на...
НОЕ. 28, 2021 11:03 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Тези три алткойна демонстрират сила на фона на спада

В ново видео Суоуп каза на своите 298,000 абонати в YouTube, че неговият алткойн номер едно е децентрализирана резервна валута OlympusDAO (OHM).“За кратък период от време се превърна в едно от най-див...
НОЕ. 27, 2021 21:15 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света