НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Етериум се запътва към $ 170

ОКТ. 12, 2019 21:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Етериум се запътва към $ 170

Етериум започна да губи възходящата инерция, след като Биткойн и крипто-пазарите удариха огромно ниво на съпротива, което спря възхода и предизвика краткосрочен спад.

Множество анализатори сега отбелязват, че ETH скоро може да се насочи към значително по-ниски стойности, което би могло да означава, че скорошното възходящо движение ще бъде последвано от крах надолу за големите алткойни.


Към момента на писане на статията, Етериум се търгува на цена от 184 долара, което бележи значителен спад от последните му върхове на 195 долара, които бяха достигнати по време на рязко движение нагоре, което се случи през нощта.


Изглежда, че регионът над 195 долара е ниво на съпротива за ETH, а спадът му за една нощ се случи едновременно със скока на Биткойн до близо 9,000 долара, преди той също да спадне сериозно.


В краткосрочен план, втората по големина криптовалута намери подкрепа около текущите си ценови нива, въпреки че ключовото му ниво на дългосрочна подкрепа остава около 160 долара. На месечната графика постоянно се намира забележителен натиск от страна на купувачите.


Mayne”, популярен анализатор на криптовалути в Twitter, обясни, че той вижда 175 долара като цел за Етериум в краткосрочен план и 8,150 долара за Биткойн.


"Тест на $ 175 $ ETH и $ 8,150 $ BTC IMO (в мое мнение)"


Прогноза с подобен тон педложи и “The Cryptomist” - друг популярен анализатор в Twitter. Той обясни в неотдавнашна публикация, че $ 183 е ключово ниво на подкрепа в краткосрочен план, което биковете трябва да защитават, като спад под това ниво може да доведе до капитулация. 


“$ ETH Важно е цената да издържи успешен повторен тест на този възходящ триъгълник на цената от 183 долара. Ако не успее да направи това, 174 долара може би ще бъде следващата цел.”

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Производител на луксозни автомобили започва да приема Биткойн (видео)

Производителят на екзотичния хибриден спортен автомобил Reverо отваря главното си местоположение в Нюпорт Бийч, Калифорния, за Биткойн и крипто ентусиастите, които искат да похарчат BTC за луксозни...
ОКТ. 17, 2019 17:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Третото тримесечие отчита рекордни нива на институционален интерес към Биткойн

В Q3 отчета си за инвестиции в цифрови активи през 2019 г., Grayscale предостави подробности за притока в своите продукти за периода от 1-ви юли 2019 г. до 30-и септември 2019 г.Третото тримесечие на ...
ОКТ. 16, 2019 21:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето защо Биткойн няма да падне до $ 6,000

Много популярни анализатори предполагат, че цената може да се понижи до 6,000 долара. Както се е случвало доста пъти в миналото, Биткойн често прави точно обратното, така че е много интересно да се...
ОКТ. 16, 2019 22:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Консорциум от компании пусна токен подкрепен от злато на странична верига на Биткойн

ОКТ. 16, 2019 08:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света