НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Етериум се запътва към $ 170

ОКТ. 12, 2019 21:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Етериум се запътва към $ 170

Етериум започна да губи възходящата инерция, след като Биткойн и крипто-пазарите удариха огромно ниво на съпротива, което спря възхода и предизвика краткосрочен спад.

Множество анализатори сега отбелязват, че ETH скоро може да се насочи към значително по-ниски стойности, което би могло да означава, че скорошното възходящо движение ще бъде последвано от крах надолу за големите алткойни.


Към момента на писане на статията, Етериум се търгува на цена от 184 долара, което бележи значителен спад от последните му върхове на 195 долара, които бяха достигнати по време на рязко движение нагоре, което се случи през нощта.


Изглежда, че регионът над 195 долара е ниво на съпротива за ETH, а спадът му за една нощ се случи едновременно със скока на Биткойн до близо 9,000 долара, преди той също да спадне сериозно.


В краткосрочен план, втората по големина криптовалута намери подкрепа около текущите си ценови нива, въпреки че ключовото му ниво на дългосрочна подкрепа остава около 160 долара. На месечната графика постоянно се намира забележителен натиск от страна на купувачите.


Mayne”, популярен анализатор на криптовалути в Twitter, обясни, че той вижда 175 долара като цел за Етериум в краткосрочен план и 8,150 долара за Биткойн.


"Тест на $ 175 $ ETH и $ 8,150 $ BTC IMO (в мое мнение)"


Прогноза с подобен тон педложи и “The Cryptomist” - друг популярен анализатор в Twitter. Той обясни в неотдавнашна публикация, че $ 183 е ключово ниво на подкрепа в краткосрочен план, което биковете трябва да защитават, като спад под това ниво може да доведе до капитулация. 


“$ ETH Важно е цената да издържи успешен повторен тест на този възходящ триъгълник на цената от 183 долара. Ако не успее да направи това, 174 долара може би ще бъде следващата цел.”

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Ето кое е най-важното ниво за Биткойн в момента

Ако Биткойн остане над $11,500 до 10-ти август, това ще е най-високото седмично затваряне на валутата от средата на 2019 година. Седмичната свещ в август 2019 затвори малко над $ 11,500. С други думи,...
АВГ. 5, 2020 12:20 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн достигна нов връх срещу турската лира

В туит от понеделник професор на Стив Ханке заяви, че твърдите пари са единственият изход за Турция, която харчи милиарди долари за подсилване на лирата.Ханке: Лирата на Турция е "пътник"Към момента н...
АВГ. 4, 2020 21:40 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Докъде може да стигне Биткойн в бичия цикъл?

Въпреки че миналото не е точен ориентир за бъдещето, CryptoBull отбеляза, че ако Биткойн повтори печалбите си от 2016-2017 г., той може да стигне $ 430,000 до края на 2021 г.  Анализаторът базира...
АВГ. 4, 2020 18:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Корелацията между Биткойн и Етериум най-накрая отслабна

Изследователи от Skew заявиха:„Краткосрочната корелация между Биткойн и Етериум намалява допълнително. Това официално ли е краят на близо три годишния високо корелационен режим и завръщането на добрит...
АВГ. 3, 2020 12:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света