НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Етериум копачите не продават своите активи

ОКТ. 26, 2020 11:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Етериум копачите не продават своите активи

Според изследователите от Santiment, копачите на Етериум не продават своите активи и фундаментите се укрепват. Положителните фундаментални фактори се появяват, тъй като ETH надхвърля $420.

 

На върха на благоприятната техническа структура, след като актива достигна $420, пазарът на децентрализирани финанси (DeFi) се завръща.По-нисък натиск от страна на продавачите върху Етериум, силна активност на пазара на DeFi


През последните две седмици, преди възстановяването си на 21-ви октомври, Етериум се представяше значително по-слабо от Биткойн.


През същия период основните алтернативни криптовалути и DeFi токени се застояха, борейки се да демонстрират инерция.


Но след седмици на консолидация, Етериум показва приличен възходяш импулс, подкрепен от убедителни фундаментални фактори. Изследователите на Santiment казаха:


Има добри и лоши новини за стремежа на Етериум отново да надмине ценовата бариера от $420. Добрата новина е, че копачите не продават и се увеличава значително създаването на нови $ETH адреси, а съществуващите адреси показват увеличение на активността.

Средносрочните пазарни настроения на Етериум остават особено положителни поради очакването на ETH 2.0. През 2021 г. се очаква блокчейн мрежата Етериум да претърпи актуализацията на мрежата ETH 2.0.


Тази актуализация ще позволи на блокчейна да достигне по-високо мащабиране чрез технология, наречена шардинг. Това би позволило на Етериум да обработва повече транзакции всяка секунда, позволявайки на децентрализираните приложения да работят по-безпроблемно.


Може би поради вълнението около ETH 2.0, изследователите на Santiment подчертаха, че настроенията около ETH се превръщат в еуфория. Обикновено, когато настроението на пазара стане прекалено оптимистично, активът е склонен към стръмна корекция. 

"Лошата новина е, че социалните настроения граничат с еуфорична територия и ежедневните активни депозити са скочили в голяма степен.


Остава неясно дали ежедневните активни депозити ще окажат значително влияние върху цената на Етериум. През уикенда дневните депозити нараснаха и за Биткойн, и за други основни криптовалути.


Нарастването на депозитите идва след масивно рали на основните криптовалути, което се счита за нормално пазарно поведение.

Поведението на ETH през Q4 2020 разделя мнението за актива


Перспективата за Етериум до края на годината остава разединена сред анализаторите на криптовалути.


Анализаторът на пазара на криптовалути Цетерис Парибус заяви, че очаква Етериум да има по-ниски резултати въз основа на неотдавнашната му тенденция. Анализаторът каза:

Продължавам да поддържам мнението, че голям стак от $ETH е ненужен на този пазар. ETH се справи по-слабо от DeFi и сега се върна на ~ 0,03 BTC. Разбира се, ETH ще нарасне в бичия пазар, но заради слоят от приложения просто има повече смисъл да се разпределя капитал. ETH няма да оспорва BTC като пари.


Но анализаторите, които остават оптимисти за тенденцията на Етериум, разглеждат общата стойност, заключена в DeFi. Във всички протоколи DeFi има $12,43 милиарда заключени или внедрени, което е исторически рекорд.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Етериум демонстрира слабост около $600 - да очакваме ли корекция?

Там, криптовалутата се натъкна на съпротива при 1.414 нивото на фиб разширение и не успя да го пробие. Оттогава ETH спадна леко, като се търгува близо до нивото от 600 долара. Купувачите се опитв...
НОЕ. 25, 2020 18:12 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Stellar Lumens удвои цената си след актуализация на мрежата

Ценовият ход последва съобщение от разработчиците на проекта, че нова версия на публичната мрежа Stellar е била приложена от валидатори.Актуализацията 'Протокол 15' беше гласувана в сила в 16:00 ч. UT...
НОЕ. 25, 2020 14:56 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето кога най-големите поддръжници на XRP биха продали

Нова анкета на Леонидас Хаджилоизу от XRPArcade пита кога инвеститорите планират да реализират печалби, предлагайки четири потенциални точки за изход.At what price will you start selling some or all o...
НОЕ. 25, 2020 13:17 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Търсенията за Етериум са на рекордни нива

Според данни от Google Trends, американците с нетърпение проучват валутата все повече всеки ден от октомври 2020 г. Популярността на втората по големина криптовалута достигна годишен връх, воден от Ва...
НОЕ. 25, 2020 11:09 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света