НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Етериум изглежда по-силен от Биткойн, твърди анализатор

НОЕ. 27, 2021 09:53 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Етериум изглежда по-силен от Биткойн, твърди анализатор

Крипто анализатор следи първите два дигитални актива по пазарна капитализация.

В последния бюлетин на TechnicalRoundup псевдонимният анализатор Cred казва, че Биткойн приключи седмицата без ясен сигнал за това накъде върви цената на BTC.


“Биткойн/долар предложи сравнително двусмислено затваряне след изключително важния повторен тест на седмичната структура на $55,800-$60,000. 

Цената затвори над дъното на диапазона, но под върха на диапазона. Това в най-добрия случай е неутрално и не е точно това, което искахме да видим в тази преломна точка.


По същество сме принудени да пишем “нагоре или надолу”, защото седмичното затваряне не предложи сигнал.


Един от по-добрите резултати от тази консолидация би бил неутрално движение при Биткойн/долар и подем при алткойните. Вероятно няма да е дълготрайно, но възможностите, които възникват при тези обстоятелства, са много привлекателни.”

TradingView Chart


Cred вижда много по-обещаващи признаци при Етериум, след като ETH успя да се задържи на важно ценово ниво.


“Етериум изглежда по-силен от Биткойн. Двойката с USD държеше върха на диапазона от $4,000 при затваряне и Етериум/Биткойн се движи към своя многомесечен връх.

Миналата седмица твърдяхме, че ежедневната тенденция е нарушена и че това вероятно ще доведе пазара до зоната от $4,000.


Сега, когато $4,000 се задържат, единственото препятствие, което остава, е да се възстанови ежедневната тенденция. За нас това се определя най-добре от клъстера преди пробив (в момента съпротива) на $4,480-$4,610.”

TradingView Chart

Не Пропускай: Топ 10 алткойна сред големите притежатели на Етериум

Cred предупреждава инвеститорите, които искат да се възползват от охлаждането на цената на BTC спрямо останалата част от крипто пазара.


“[Значителното] е, че исторически Етериум и алткойните показват значителна сила, докато Биткойн/долар е на ръба на срив - това се случва близо до върхове на цикъла.”

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (4)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Купуват ли големите инвеститори по време на спада?

CoinShares казва, че Cardano (ADA), Solana (SOL) и Polkadot (DOT) също са се радвали на приток през седмицата, което предполага, че инвеститорите очакват възможен обрат на пазара.“Входящите потоци дой...
ЯНУ. 25, 2022 01:27 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Shiba Inu (SHIB) и още два алткойна показват признаци на възстановяване

Фирмата казва, че меме токена Shiba Inu (SHIB), блокчейна за алгоритмични стабилни монети Terra (LUNA) и децентрализираната борса (DEX) Pancakeswap (CAKE) се възстановяват от падането на пазара по-бър...
ЯНУ. 24, 2022 17:21 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Да очакваме ли обрат на пазара?

В ново интервю за канала InvestAnswers в YouTube, Коуен казва, че нивото от $30,000 действа като основно ниво на цената за Биткойн.“Ясно е, че $30,000 също са голяма площ. Не искам да кажа, че непреме...
ЯНУ. 23, 2022 15:42 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Floki Inu започна прехода си към DAO

Floki Inu обяви актуализациите на FlokiDAO на 18-ти януари 2021 г. Фаза 1 от актуализацията започна в 08:00 UTC в събота, 22-ри януари 2022 г. Решението да се превърне Floki Inu в децентрализирана авт...
ЯНУ. 24, 2022 13:29 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света