НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Етериум Хард Форкът наближава

НОЕ. 12, 2018 12:27 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Етериум Хард Форкът наближава

Много неща се случиха около пристигането на предстоящата Етериум хард форк актуализация Constantinople.


Хард фокрът, който е бил планиран за по-рано този месец, вероятно ще започне на 16-ти януари 2019 г.


Миналия месец, по време на тестването на Constantinople, той се сблъска с редица препятствия. Основният екип от разработчици проведе среща през октомври, където решиха да не бързат в процеса.

Тази нова дата е предложение за решение, направено чрез невербално споразумение. Имайте предвид обаче, че това не е окончателно или фиксирано. Разработчиците акцентираха това, че твърдият форк може дори да види евентуално по-нататъшно отлагане, ако възникнат допълнителни проблеми.

Основният разработчик Петер Шилаги заяви:

Можем да кажем средата на януари, няма значение, дали ще се решим на дадена дата или не. Винаги можем да отложим. 

Друг разработчик Лейн Ретиг изказа мнение върху изследванията, направени по отношение на бомбата с трудността на Етериум.

Бомбата на трудността е увеличаването на трудностите при извличане на нови блокове в мрежата. В крайна сметка това може да се окаже отблъскващо за миньорите. Въпреки това, Етериум възнамерява да се премести от "Доказателство за работа" (PoW) до Proof-of-Stake (PoS).

Още през септември, разработчиците се съгласиха да отложат бомбата за трудност с още 18 месеца. Освен това те също се споразумяха за намаляване на доходите от 3 ETH до 2 ETH. Освен това, Constantinople ще донесе няколко подобрения.

По време на последния разговор се обсъди и добавянето на протокол ProgPow по време на ъпгрейдa Constantinople. ProgPow има за цел да подобри съпротивлението на Етериум към специализиран хардуер като ASIC. Има опасение, че съществуващата полза от ASIC чиповете може да централизира трудността на копаене в ръцете на няколко мощни миньори.

Разработчикът Шилаги обаче настоя всички подобрения на софтуера, внедряващи Constantinople хард форка, трябва да бъдат пуснати преди края на тази година.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Този алткойн се покачва след листинг на Coinbase

Adventure Gold (AGLD), който е родният крипто актив на Loot Project, който сега е листнат в Coinbase Pro.Проектът пусна незаменими токени “Loot Bag” (NFT), които по същество представляват текстови фай...
СЕП. 21, 2021 22:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

'Dogecoin милионерът' загуби половин милион долара

Някои статистики за загуби от DogecoinКонтесото написа в Twitter, че тъй като мнозина го упрекват, че е показал портфолиото си само когато DOGE е нагоре, той е готов да демонстрира и загубите си от кр...
СЕП. 21, 2021 18:32 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

XRP е ценна книга, според известният трейдър Питър Бранд

Като се има предвид това, регулаторната несигурност, свързана с криптовалутата, създадена от Ripple, няма да попречи на търговеца ветеран да я притежава "при правилните обстоятелства".Бранд, дългогоди...
СЕП. 21, 2021 14:56 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Какво стои зад спада на крипто пазара?

Докато средният вход на текущия пазар е около $45,000, падането на Биткойн под тази силна подкрепа може да доведе до началото на по-силна корекция на пазара.Заслужава да се отбележи, че по-голямата ча...
СЕП. 20, 2021 15:09 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света