НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Етериум биковете са загубили сила

ЮНИ. 28, 2019 22:08 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Етериум биковете са загубили сила

Разработчиците работят за преодоляване на проблеми със скалируемостта.

В същото време, разработчиците на Етериум Класик конфигурират два хард форка в рамките на годината, за да направят своите децентрализирани апликации съвместими с Етериум.


Иновациите са само една стъпка по пътя към успеха. Средствата трябва да се използват, за да се улесни изграждането на надеждна платформа точно както е описано в Бялата книга. 


Много учредители на ICO проекти през 2017 г. и началото на 2018 г. продължават да плащат висока цена за опитите си да измамят инвеститорите. 


За щастие, пространството е съзряло, а законодателите подготвят подходящите разпоредби, за да се справят с измами. Тъй като сериозните инвеститори обмислят да влеят милиони към различни проекти, Етериум Класик рефинира Atlantis.


Според основните разработчици на ETC Labs, ъпгрейдът води до оперативна съвместимост. Без сътрудничество има фрагментация, което създава триене.


Етериум подобрява скалируемостта си чрез няколко актуализации, завършващи с Ethereum 2.0, разработчиците се надяват да постигнат перфектен баланс между мащабируемост, сигурност и децентрализация. Те същевременно търсят да подобрят ефективността в полза на общността.


ETH цените са в решаваща зона, където тества важни нива на съпротива.


Въпреки че биковете все още контролират положението, вчерашният спад възпира по-сериозни потенциални възходящи движения. ETH беше свръхкупен, което принуди корекция, за да се постигне равновесие. Цените вероятно ще се понижат в следващите дни. От друга страна, Биткойн продължава да коригира вчерашния спад, като се търгува около $ 11,950.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Ето какво може да следва за Биткойн, Етериум и Solana

Псевдонимният крипто анализатор Pentoshi пише на своите 475,500 последователи в Twitter, че макар да е с мечи възгледи за BTC, той очаква активът да отскочи, преди да продължи своята корекция.“BTC. [П...
ЯНУ. 19, 2022 17:54 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Кои криптовалути отбелязаха най-големи печалби през 2021 г.?

2022 година започна с обща пазарна капитализация от $2.2 трилиона. И все пак разговорите за инфлационен натиск и покачване на лихвите удариха силно, което предизвика разпродажба, която избута капитали...
ЯНУ. 19, 2022 12:29 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Binance унищожи над 1.68 милиона BNB при последното си изгаряне

Изгорените токени струват близо $800 милиона по текущи цени, но действителната сума в долари на изгарянето не е известна, тъй като Binance наскоро внедри нова система за изгарянето на BNB.До миналия м...
ЯНУ. 19, 2022 11:17 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето защо Cardano достигна 3-седмичен максимум

Цената на ADA, родната криптовалута на блокчейна Cardano, се покачи до дневен връх от $1.63 в понеделник, най-високата си стойност от 27-ми декември, според данни от CoinMarketCap.Оттогава токенът лек...
ЯНУ. 19, 2022 10:06 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света