НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Етериум 2.0 "Наистина не e толкова далеч," казва Виталик Бутерин

НОЕ. 1, 2018 20:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Етериум 2.0 "Наистина не e толкова далеч," казва Виталик Бутерин
Съоснователят на Етериум - Виталик Бутерин - представи пътната карта за Етериум 2.0, в основна презентация на конференцията Devcon4 в Прага на 31-ви октомври.

Така нареченият "Serenity" обхваща множество проекти, по които разработчиците на Етериум работят от 2014 г. насам.


Етериум 2.0 е комбинация от набор от различни функции, за които се говори в продължение на няколко години. Екипът също изследва и активно изгражда въпросният набор от актуализации в продължение на известно време. Крайната цел, както обобщи и Бутерин, е накрая да се съберат в едно функциониращо цяло.

Етериум потребителите и анализаторите отдавна обсъждат потенциалната времева рамка на подобренията в мрежата. Тези актуализации са били отложени, за да се затегне техническата част.

Сред съставните части на Serenity са прехвърлянето на алгоритъм за доказване на залог, проект, известен като Casper, подобрения на мащабируемостта чрез процес, известен като "sharding", както и различни други подобрения на протокола.

Преди "големия старт", разработчиците ще направят някои окончателни поправки, продължи Бутерин. Те ще включват стабилизиращи спецификации на протокола и тестовата мрежа, интегрираща поне две реализации на Ethereum 2.0.

Допълнителното тестване е важно, добави той, предвид наученото от версиите на Ethereum 1.0, които той смята са се случвали твърде бързо.

Що се отнася до това, кога актуализацията ще се превърне в реалност, Бутерин каза само, че "наистина не е толкова далеч".

Също така в Devcon4 тази седмица, разработчикът на Етериум, който бе съавтор на стандарта ERC-20 с Бутерин през 2015 г., въведе нов модел за първоначално предлагане на монети (ICO), който твърди, че ще защитава инвеститорите по-добре от измами.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Илон Мъск подкрепя приемането на Dogecoin от AMC

Изпълнителният директор на Tesla Илон Мъск подкрепи плана на AMC да приеме меме криптовалутата Dogecoin (DOGE).Изпълнителният директор Адам Арон проведе анкета, за да разбере дали Twitter иска веригат...
СЕП. 22, 2021 08:19 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Този алткойн се покачва след листинг на Coinbase

Adventure Gold (AGLD), който е родният крипто актив на Loot Project, който сега е листнат в Coinbase Pro.Проектът пусна незаменими токени “Loot Bag” (NFT), които по същество представляват текстови фай...
СЕП. 21, 2021 22:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

'Dogecoin милионерът' загуби половин милион долара

Някои статистики за загуби от DogecoinКонтесото написа в Twitter, че тъй като мнозина го упрекват, че е показал портфолиото си само когато DOGE е нагоре, той е готов да демонстрира и загубите си от кр...
СЕП. 21, 2021 18:32 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

XRP е ценна книга, според известният трейдър Питър Бранд

Като се има предвид това, регулаторната несигурност, свързана с криптовалутата, създадена от Ripple, няма да попречи на търговеца ветеран да я притежава "при правилните обстоятелства".Бранд, дългогоди...
СЕП. 21, 2021 14:56 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света