НАЧАЛО Блокчейн

Ernst & Young влиза в партньорство с Polygon

СЕП. 15, 2021 14:01 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Ernst & Young влиза в партньорство с Polygon

Ernst & Young, една от големите четири консултантски мултинационални компании, обяви днес, че е интегрирала базирания в Индия Polygon, решение за мащабиране от втори слой на Етериум, за да позволи на своите корпоративни клиенти да обработват базирани на блокчейн транзакции в основната мрежа на Етериум.

EY свързва публичната верига на Polygon с блокчейн услугите на EY, включително EY OpsChain и EY Blockchain Analyzer.


Клиентите на EY могат да свързват своите операции със системната мрежа на Polygon, което позволява на бизнесите да преместват транзакции от блокчейн портала на EY към публичната мрежа на Етериум.


Тази интеграция позволява на EY да предложи на своите клиенти по-бързи и увеличени обеми на транзакции с предвидими такси и време за сетълмент, се казва в прессъобщението на EY.


Увеличаването на обема на транзакциите и разходите за основния блокчейн на Етериум предизвиква нарастваща загриженост. Канадският бизнесмен и инвеститор Кевин О’Лиъри заяви пред CNBC преди два дни, че намира Етериум за "твърде бавен" от гледна точка на потребителя. Понастоящем Етериум обработва около 30 транзакции в секунда, въпреки че предстоящата актуализация ETH 2.0, която се очаква да бъде пусната напълно следващата година, може да мащабира това до около 100,000 транзакции в секунда. 


Затлачването в мрежата на Етериум увеличава разходите за транзакции, които са средно около $40, въпреки London хардфорка, който обеща да направи таксите за транзакции по-предвидими. За да се справят с тези проблеми, решенията за мащабиране на Етериум от втори слой като Polygon и други подобни успяха да изпъкнат.


Двете фирми също си сътрудничат, за да създадат разрешени частни индустриални вериги, използващи нови модели за проверка на транзакциите, с цел да повишат ефективността и да намалят разходите. Тези вериги ще осигурят на бизнеса сигурността на затворена система, тясно свързана с основната мрежа на Етериум. 


ПРОЧЕТИ ОЩЕГолям институционален инвеститор се насочва към Етериум (ETH)


Това би им позволило да направят бъдещ преход към обществени мрежи, който да бъде по-бърз и по-малко рисков.


"Работата с Polygon предоставя на екипите на EY мощен набор от инструменти за мащабиране на транзакции за клиенти и предлага по-бърза пътна карта за интеграция в публичната мрежа на Етериум", каза Пол Броуди, глобален блокчейн лидер на EY. 


Открихме нашите общи приоритети около отворената система и мрежи, и екосистемата на Етериум би направила сътрудничеството в тази област много по-лесно.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Блокчейн новини

Polkadot разкри фонд за развитие в размер на $777 милиона

Ууд написа в Twitter на 17-ти октомври, че хазната на Polkadot е отпуснала повече от 18.9 милиона DOT (на стойност приблизително $777 милиона към момента на писане) към фонд за развитие, който ще бъде...
ОКТ. 20, 2021 11:28 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Блокчейн геймингът набира популярност

Според доклада за блокчейн игри на DappRadar за Q3, уникалните активни портфейли, свързани с децентрализирани приложения за игри, достигат общо 754,000 за периода. Това представлява почти половината о...
ОКТ. 15, 2021 16:28 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Aave и Avalanche бележат значително постижение

Екосистемата на Avalanche се разширява, тъй като мрежата става свидетел на голям приток на внимание и ликвидност, всички подсилени от сериозни стимули.Приток на ликвидност“Aave стартира на Avalanche -...
ОКТ. 6, 2021 19:01 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Етериум уреди над $6 трилиона за 12 месеца

Изглежда, че Етериум достига нови постижения през седмицата, тъй като данните от Messari показват, че през последните 12 месеца са записани транзакции в размер на зашеметяващите $6.2 трилиона. В сравн...
ОКТ. 5, 2021 17:09 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света