НАЧАЛО Прессъобщения

Ентусиастите на Solana и BNB се обединяват около Fezoo, предвиждайки нов лидер в платформите за крипто търговия

22.03.2024 0:20 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ентусиастите на Solana и BNB се обединяват около Fezoo, предвиждайки нов лидер в платформите за крипто търговия

Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Независимо от това какво се случва на пазара, винаги ще има няколко отклонения и не всички от тях са стабилни монети. За някои от тях това е лошо, тъй като означава, че пропускат периоди на масивен растеж.

В някои случаи това е добре, тъй като когато пазарът стане мечи, както стана наскоро, инвеститорите могат да разчитат на тях, за да останат печеливши.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Два токена, които напоследък се вписват в тази ситуация, са Solana (SOL) и Binance Coin (BNB). И двете монети успяха да нараснат въпреки намаляващите стойности навсякъде другаде. Но как се справиха оттогава насам? И успяха ли да устоят на още по-силен натиск от страна на мечките?

Solana (SOL) остава близо до $200

Дори и при спада на пазара Solana (SOL) стоеше над $200, но наскоро се отдръпна, установявайки се около $189, докато другите инвеститори се оплакваха. Отне известно време, но в крайна сметка пазарът щеше да стигне до Solana (SOL) и тя щеше да започне низходящ тренд. Solana (SOL) отблъсна част от натиска и този спад не беше толкова лош, колкото можеше да бъде.

Към момента на писане на статита стойността на монетата остава близо до $200, като печалбите на Solana (SOL) се свеждат до 7% подобрение спрямо миналата сряда. Въпреки това нещата за Solana (SOL) би трябвало да започнат да се подобряват до края на тази седмица. Тя не би трябвало да прекарва дълго време под позицията от $200.

Binance Coin (BNB) губи $100

По-голямата част от казаното за Solana (SOL) може да бъде копирано дума по дума за Binance Coin (BNB). Тя ще достигне $600 в средата на пазарния спад и ще остане нагоре за известно време. Спускането обаче беше много по-лошо за Binance Coin (BNB).

Към момента на писане на статията Binance Coin (BNB) се срина до $553 за единица. Тя загуби само 9% в сравнение със сряда миналата седмица и над $100 в сравнение с максимума в рамките на седмицата. За Binance Coin (BNB) е възможно да има още спадове, преди да се възстанови.

Ентусиастите на Solana (SOL) и Binance Coin (BNB) избират Fezoo (FEZ)

Fezoo (FEZ) се очертава като предпочитана нова инвестиция за инвеститорите в Solana (SOL) и Binance Coin (BNB). Много от тях дори я предпочитат пред по-утвърдени и популярни опции. Fezoo (FEZ) изглежда като токена, който много умни инвеститори предпочитат.

Fezoo (FEZ) е дигитална платформа за обмен на криптовалути, направена от разработчици с история в крипто пространството. Инвеститорите в Solana (SOL) и Binance Coin (BNB) избират Fezoo (FEZ) пред други проекти по различни причини. Нейната ниска цена по време на предварителната продажба е на първо място в списъка с предимствата. Fezoo (FEZ) е много достъпна, като се продава за $0.013 за единица в предварителната продажба.

Следващата причина е големият потенциал на Fezoo (FEZ). За инвеститорите, които искат добра възвръщаемост, тя обещава около 25Х възвръщаемост на инвестициите в рамките на първите 15 месеца.

Научете повече за предварителната продажба на Fezoo (FEZ), като посетите уебсайта тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Може ли Algotech да бъде по-добра дългосрочна инвестиция от Bitcoin и Ethereum?

Algotech (ALGT) привлича вниманието в света на криптовалутите, обещавайки различни предимства, които в бъдеще може да и предоставят нужния потенциал, за да я превърнат в по-добра дългосрочна инвестиция в сравнение с Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH). 

18.04.2024 16:01 4 мин. четене

Kои са най-популярните криптовалути в Япония през април?

Япония е един от бенчмарк крипто пазарите, като местните инвеститори много често задават темпото в световен мащаб. Затова в тази статия може да разгледате кои са едни от най-модерните криптовалути, които се търгуват там.

18.04.2024 15:02 3 мин. четене

Коя криптовалута да следим сега? Едни от най-актуалните криптовалути, които привличат интереса на китовете: Ethereum (ETH), Solana (SOL) и Furrever Token (FURR)

В постоянно променящия се пейзаж на крипто пазара, където цари волатилност, инвеститорите постоянно търсят възможности за значителна възвръщаемост.

18.04.2024 14:02 5 мин. четене

Трябва ли да следите движенията при Retik Finance (RETIK) през 2024 г.? Експертен анализ

Тъй като пазарът на децентрализирани финанси (DeFi) продължава да се развива, се появи нов претендент, който привлича вниманието на инвеститорите и крипто ентусиастите. 

18.04.2024 11:05 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.