НАЧАЛО Други

Enjin представя решения за мащабиране в подкрепа на NFT

МАР. 4, 2021 19:55 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Enjin представя решения за мащабиране в подкрепа на NFT

Enjin обяви планове за пускане на решения за мащабиране, които ще позволят на потребителите да издават и пренасят токени в множество вериги без такси за газ.

 

Enjin се надява новите ѝ услуги да подпомогнат приемането на NFT и да помогнат за облекчаване на задръстванията в мрежата.


Първото ѝ решение за мащабиране, Jumpnet, трябва да бъде пуснато на 6-ти април. Jumpnet ще отстрани съществуващите недостатъци, най-вече високите такси за газ в съществуващите блокчейни. Решението за "безкрайно мащабиране на Етериум" ще въведе транзакции без газ към токените ERC-1155. Това предполага, че транзакциите ще се извършват, без да се правят никакви разходи.


Според Enjin, Jumpnet ще обхване "цялата основна механика, необходима за страхотно преживяване на блокчейн“. Хората зад проекта също така твърдят, че Jumpnet ще бъде интегриран със вече съществуващи продукти.


Efinity, второто решение за мащабиране ще даде възможност за многоверижна поддръжка. Гъвкави и незаменяеми токени от други блокчейни ще бъдат съвместими. И двете решения за мащабиране ще позволят на потребителите да издават и пренасят токени в множество вериги без такси за газ.


Техническият директор на Enjin, Витек Радомски коментира:


"Ju mpNet е нашата високоскоростна мостова мрежа, която ще позволи на създателите да разпространяват масово хиляди NFT без никакви разходи. Токените на JumpNet могат да преминават между мрежата на Етериум или Efinity (предстоящата ни NFT магистрала), когато стартира по-късно тази година. Тези технологии ще дадат възможност на разработчиците да достигнат до основните потребители и да осигурят съвременни преживявания, без да се притесняват от непредсказуеми режийни разходи, причинени от таксите за газ.


ENJ достига нови върхове


Родният ENJ токен на Enjin достигна нов рекорд за всички времена от $0,96 на 3-ти март 2021 г. Криптовалутата нарасна с повече от 600% от началото на 2021 г. и обемът на търговията скочи рязко.


Неотдавнашният ръст и скокът на цените на токените не са изненадващи, като се има предвид нарастващата потребителска база на платформата и приемането ѝ от технологичните гиганти. Около 8,700 създатели са приели Enjin за създаване на многоверижни токени.


Azure Heroes на Microsoft е изграден на платформата Enjin. Партньорството дори стартира нов NFT за отбелязване на Международния ден на жените и момичетата в науката.


Таксите за газ стават основна грижа


Тъй като основните криптовалути достигат до нови върхове, таксите за газ също нарастват.


Статистиката на BitInfoCharts показва, че таксите за газ в Етериум са били средно около $38 на транзакция към края на февруари 2021 г. Въпреки че средните такси за транзакции са намалели до $12 в момента, все още е обезсърчително за микротранзакции.


Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Световната федерация по кеч пуска NFT на Гробаря

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (2)
Крипто Маниак МАР. 4, 2021 Как да печелим дигиталното злато - криптовалута биткойн, подробно описание тук: WWW.RABOTAIDOHOD.SIMPLESITE.COM
Изкажете мнение
Още Други новини

Директорите на MicroStrategy ще получават заплащането си в Биткойн

"На 11-ти април 2021 г. Бордът на директорите ("Бордът") на MicroStrategy Incorporated ("Компанията") променя режима на компенсация за директори, които не са служители. Занапред директорите, които не ...
АПР. 13, 2021 15:49 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Рап легендата Nas може да направи много пари от листинга на Coinbase

Инвестиционната фирма на Джоунс, QueensBridge Venture Partners, влезе в кръга на финансиране от Серия Б през 2013 г., когато Coinbase набра $25 милиона. По това време компанията се оценяваше на около ...
АПР. 13, 2021 14:41 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Binance добавя търговия с токенизирани акции, започвайки с Tesla

Като начало Binance изброи акции на Tesla, което означава, че потребителите на борсата вече могат да купуват токени на Tesla, представляващи нейните акции. Една акция на Tesla представлява един д...
АПР. 13, 2021 13:23 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Университет в Румъния ще приема Elrond (EGLD) като метод на плащане

Случаят с публичен университет в Румъния не е по-различен, тъй като институцията предлага на студентите си възможността да платят таксата си за прием в криптовалута.Според съобщението, Lucian Blaga Un...
АПР. 13, 2021 10:51 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света