НАЧАЛО Други

Eкспоненциално развитие за Binance само за 6 месеца след забраната на Китай за крипто борсите

ОКТ. 4, 2018 17:15 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Eкспоненциално развитие за Binance само за 6 месеца след забраната на Китай за крипто борсите

Историята на Джао Чангпенг и пътуването му до успеха е може би едно от най-вдъхновяващите в крипто света днес.

 

Историята на Джао Чангпенг и пътуването му до успеха е може би едно от най-вдъхновяващите в крипто света днес. Почти невероятно е колко бързо човек може да обърне нещастие в печалби от стотици милиони долари.


Джао е основателят на Binance, борса за обмен на криптовалути от световен ранк и световен лидер по обем на пазара. Binance е основан през юли 2017 г. и е първо със седалище в Хонг Конг, а това е и уловката.

Трудно е да се вярва на фактът, че тази компания е постигнала това ниво на популярност и успех едва след като китайското правителство забрани използването на крипто в рамките на границите на страната. Правителството обаче все още подкрепя и дори се стреми да подкрепи разработките на продукти, базирани на блокчейн.

Веднага след забраната, Джао премести централата на компанията си в Токио, Япония. Свободен от враждебните китайски индустриални регулатори, Binance влезе в други азиатски пазари като Тайван и Сингапур, където приемането беше по-приятелско.

Докато други китайски борси се бореха да запазят главите си в Китай, Binance изследваше други пазари отвъд азиатския континент. В рамките на 6 месеца след излизането си от Китай и след продължителни екскурзии в чужбина и установяване, Binance регистрира 350 милиона долара печалба от таксите за транзакции. Компанията вече имаше 10 милиона клиенти.

Всъщност, както каза Джао по време на интервю в Сингапур през септември, правителствата обикновено поемат инициативата да поканят Binance да работи в техните страни. Според него Binance няма да иска да работи в региони, където правителствата не са приветливи. Това може би обяснява твърдението му, че Binance дори не разполага с никой от своя персонал, разположен в Китай.

Понастоящем се предвижда плановете на Binance да се разшири на 10 нови пазара през следващите няколко месеца, за да позволи на хората да купуват цифрови активи, като използват местните си валути.

Новите пазари включват Малта, Уганда, Джърси, Сингапур и Лихтенщайн. През юли Binance придоби 5% от акциите си в базираната в Малта Founders Bank.tron g>


Миналия месец компанията излезе на по-висока позиция, за да си сътрудничи с фондовата борса на Малта, за да улесни търговията със секюрити токени на пазара на страната. Малта е известна като най-сигурната държава в света, тъй като е първата, която въвежда ясни регулаторни политики за индустрията.

По време на интервюто Джао каза, че крипто индустрията все още не е узряла и очаква растец от поне хиляда пъти - изявление, което изглежда да противоречи на Виталик Бутерн от Етериум , който не вижда по-нататъшен експоненциален растеж за индустрията.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Даниел Петканов отговаря на Любо Жечев - показва крипто портфейла си

В оригиналния клип, който отразихме по-рано, Лудият Репортер говори за инвестицията си в криптовалути, какво го е тласнало към това и как в крайна сметка е успял да инвестира. Много хора, включително ...
АПР. 17, 2021 15:35 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Най-старият магазин за вино в Америка ще приема плащания в Dogecoin (DOGE)

Според прессъобщението на Acker фирмата ще приеме Биткойн, Биткойн Кеш, Етериум, Dogecoin, PAX, Gemini Dollar и BUSD с помощта на криптопроцесора BitPay.Председателят на Acker Джон Капон каза следното...
АПР. 17, 2021 11:44 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Rothschild Investment Corp купува 250,000 акции от Етериум тръста на Grayscale

Базираната в Чикаго финансова институция Rothschild Investment Corp е придобила 265,302 акции в ETH тръста на Grayscale, според декларация от 15-ти април до Комисията по ценни книжа на САЩ (SEC).Фирма...
АПР. 16, 2021 20:40 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Немски програмист дарява $1,2 милиона от своя Биткойн за политическа партия

Според базирания в Хамбург вестник Die Zeit, Мориц Шмид, разработчик на софтуер от североизточния град Грайфсвалд, е изпратил 1 милион евро (около $1,2 милиона) на зелената партия в Германия, известна...
АПР. 17, 2021 10:19 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света