НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Една трета от американците ще си купят Биткойн през 2022 г., според Рик Елдеман

ЯНУ. 12, 2022 19:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Една трета от американците ще си купят Биткойн през 2022 г., според Рик Елдеман

Биткойн бикът и основател на Edelman Financial Engines Рик Еделман направи някои обещаващи прогнози за бъдещето на флагманската криптовалута.

В интервю за ETF Edge на CNBC от 10-ти януари, Еделман каза:


Вече сме на една четвърт от този брой, като 24% от американците притежават Биткойн. Не остава много, за да стигне до една трета. Биткойн става все по-масов. Хората чуват за това навсякъде - няма да изчезне.


Докато 2022 г. започна нестабилно, според него правителствените корпорации, фондации, пенсионни фондове инвестират в BTC: „има голямо институционално участие“.


Като автор „Истината за крипто“, която тепърва предстои да бъде пусната, Еделман е дългогодишен привърженик на крипто. През 2019 г. той описа Биткойн като първия „истински нов клас активи“ от 150 години насам, а през декември 2018 г. той препоръча на инвеститорите да се заредят с BTC.


В последващо интервю за CNBC вчера той се оплаква, че макар да бе предвидил спот Биткойн ETF за последните седем години, той е убеден, че до 2023 г. ще видим одобрението на такъв фонд.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ
Анализатор предвижда 370% възход за този алткойн

Подобно на мислите на ръководителят на Комисията по ценни книжа и борси на САЩ Хестър Пиърс по въпроса, Еделман казва, че SEC се изчерпва от извинения да каже не:


Много от притесненията, които SEC има, са разрешени от индустрията чрез тяхната собствена зрялост, иновации и развитие. Уверен съм, че ще видим SEC да каже „да“, защото няма законна причина те да не го направят.


Матю Хугън, главен инвестиционен директор в Bitwise Asset Management, се съгласи с него във второто интервю.


Хуган заяви, че ще има още повече защита на инвеститорите и по-добър продукт благодарение на „кумулативната тежест на доказателствата, които ще ги принудят да дадат своето одобрение“. Защитата на потребителите, осигурена от ETF, управляван от SEC, е черешката на тортата, която представлява този продукт.


Като оставим настрана спекулациите за ETF, Еделман смята, че Биткойн „ще бъде толкова често срещан през следващите няколко години, колкото всяка друга част от портфолиото“.


Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Колко още може да падне Биткойн (BTC)?

В ново интервю Олдън казва, че е по-малко вероятно Биткойн да има екстремни колебания в цените сега, когато пазарът зрее.“Бих бил малко изненадан да видя стойности под $20,000. Все пак не го изключвам...
ЯНУ. 28, 2022 15:33 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Крипто анализатор разглежда перспективите на пазара

Бенет казва на своите 97,800 последователи в Twitter, че бичият пазар на крипто все още е непокътнат, но корекцията нагоре може да бъде след месеци.“Не мисля, че крипто бичият пазар е приключил.Пазари...
ЯНУ. 28, 2022 11:22 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето защо Биткойн спадна и какво трябва да следим - Fidelity

В дискусия със своите 86,700 последователи в Twitter, Тимер казва, че е изненадан да види, че Биткойн не задържа линията на $40,000, след като продължително спада от рекордния си връх за ноември над $...
ЯНУ. 27, 2022 15:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Бичият пазар на Биткойн не е приключил, твърди крипто ветеран

В нова стратегическа сесия Вейс обяснява на своите 119,000 абонати в YouTube, че все още има възходящи виждания за ценовото движение на Биткойн и че BTC все още не е навлезнал в меча територия.“Вярвам...
ЯНУ. 26, 2022 21:54 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света