НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Една от възможните причини за забавянето на Биткойн фючърсите на Bakkt

АПР. 19, 2019 10:27 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Една от възможните причини за забавянето на Биткойн фючърсите на Bakkt

Bakkt, масово очакваната платформа за крипто търговия от Intercontinental Exchange, компанията-майка на Нюйоркската фондова борса, все още е на пауза.Това е въпреки надеждите, че тя ще доведе до значителна вълна от институционални инвеститори, от физически лица с високо нетно богатство до хедж фондове.

Стартъпа в момента се преразглежда от Комисията за търговия на стокови фючърси (CFTC), тъй като търси потвърждение за стартиране на физически установени Биткойн фючърси.

Според нов доклад на Bloomberg, неназованите източници казват, че основната причина за забавянето от страна на регулатора е способността на Bakkt да предоставя услуги за съхранение на криптовалути за своите клиенти.

За да отговори на изискванията на регулатора и да стане напълно съвместима, Bakkt трябва да отговаря на правилата на Комисията относно клиринговите къщи. Тези правила предвиждат, че средствата на клиентите се депозират в банка или доверителна компания. Bakkt не е нито едно от двете.

За да успокои агенцията, ICE обмисля да поиска лиценз от нюйоркските финансови регулатори, който би позволил на самите Bakkt да съхраняват токените на клиентите, казаха трима от хората, които поискаха да не бъдат назовавани, защото дискусиите не са публични. Ако ICE осигури държавeн лиценз, тя все още ще трябва да получи одобрение от CFTC по по-обхватния проект на Bakkt.


Първоначално Bakkt се надяваше да стартира в края на миналата година. Но постоянният контрол от страна на регулаторите oтложи датата на стартиране няколко пъти.

Bakkt намекна, че началната дата наближава.

https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Ето защо Биткойн спадна и какво трябва да следим - Fidelity

В дискусия със своите 86,700 последователи в Twitter, Тимер казва, че е изненадан да види, че Биткойн не задържа линията на $40,000, след като продължително спада от рекордния си връх за ноември над $...
ЯНУ. 27, 2022 15:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Бичият пазар на Биткойн не е приключил, твърди крипто ветеран

В нова стратегическа сесия Вейс обяснява на своите 119,000 абонати в YouTube, че все още има възходящи виждания за ценовото движение на Биткойн и че BTC все още не е навлезнал в меча територия.“Вярвам...
ЯНУ. 26, 2022 21:54 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ще има още един спад при Биткойн преди значителни печалби, твърди анализатор

Анализаторът, подвизаващ се под псевдонима 'Capo'. казва на своите 236,900 последователи в Twitter, че според него Биткойн (BTC) ще падне под $30,000, преди да се възстанови.BTC се търгува около $36,4...
ЯНУ. 27, 2022 00:18 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Анализатор разглежда най-лошия сценарий за Биткойн

Коуен казва на своите 700,000 абонати в YouTube, че потенциалният най-лош сценарий за Биткойн през следващите няколко месеца се основава на 200-седмичната плъзгаща се средна стойност на крипто актива,...
ЯНУ. 26, 2022 10:56 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света