НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Една хипероптимистична прогноза за цената на Биткойн

АПР. 15, 2019 12:18 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Една хипероптимистична прогноза за цената на Биткойн

Крипто пазарът остава възходящ за последните седмици, което предизвика неотдавнашна вълна от оптимизъм и еуфория сред търговците, анализаторите и ентусиастите като цяло.


Зоната oт $5000 подкрепя BTC, позволявайки на токена да остане стабилен и да обърне някои показатели.

След като успешно се задържа над $5,000, анализаторите смятат, че силата на мечия пазар губи влияние и имайки предвид предстоящия халвинг, мнозина смятат, че крипто токена започва следващия бичи пазар.

За разлика от настроенията за 2017 G, повечето анализатори днес говорят за консервативни числа. Високите прогнози, като тези на Тим Дрeйпър или Джон Макафи, се разглеждат като преувеличени или невероятни. Наскоро обаче, се публикуваха хипер-бичи прогнози за следващите десетилетия.

В поредица от 27 туита, профилът "Moon Capital" обясни, че за около 10 до 20 години BTC ще стане първата валута, която достига стойност от около $98 милиона за единица.

https://twitter.com/Moon__Rekt/status/1116690729634549760

BTC може да замени фиатните пари и златото


Необичайното предсказание обяснява, че за да се постигне тази цифра, Биткойн трябва да запази традиционното си циклично поведение, но с технологичните и финансови промени, характерни за тази индустрия.

Тази комбинация от обстоятелства може да предизвика идеалния сценарий за BTC, да се превърне в световната валута, замествайки глобалното парично предлагане. Ако това се случи, капитализацията вече се увеличава с около $90,4 трилиона.

Също така, инвеститорите може да спрат да купуват злато пред възможността да използват BTC като по-безопасно средство. Ако пазарът на Биткойн заеме 90% от общата капитализация на златото, той ще съставлява около $6,9 трилиона.

Това ще даде на BTC необходимото ниво на влияние, за да разпредели капитализацията на други финансови пазари, като облигации, акции, недвижими имоти и дори публични инвестиции, близо до 5% от БВП.

При този хипероптимистичен сценарий, Биткойн ще получи капитализация от около $294 трилиона, превръщайки се в „нова глобална разчетна единица”. Това ще доведе до цена от $98 милиона за всеки свободен токен.

Досега все още е много рано и наистина е невъзможно да се предвиди бъдещето, особено когато е такъв оптимистичен сценарий. Повечето банки разработват финансови решения, базирани на блокчейн технологии, именно за да се конкурират с BTC, а не да приемат този токен.

https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (2)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Ето още колко Биткойн купи MicroStrategy

Майкъл Сейлър, главен изпълнителен директор на компанията за анализ на корпоративни данни MicroStrategy, обяви в понеделник чрез публикация в Twitter и фирмен документ, че фирмата е закупила допълните...
НОЕ. 30, 2021 16:48 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Големите инвеститори се насочиха към тези 4 криптовалути

“Продуктите за инвестиране в цифрови активи отбелязаха приток от $306 милиона миналата седмица, което предполага продължаващ апетит към цифровите активи.”Както обикновено, BTC поведе всички цифрови ак...
НОЕ. 30, 2021 10:53 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Какво трябва да следим при Биткойн?

В нова стратегическа сесия Коуен разглежда това, което той нарича “лента за подкрепа на бичия пазар”, която е комбинация от 20-седмичната проста пълзяща средна (SMA) и 21-седмичната експоненциална пъл...
НОЕ. 29, 2021 09:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Анализатор предвижда отскок за Биткойн - ето какво мисли за Етериум

Псевдонимният търговец Smart Contracter каза на своите последователи в Twitter, че Биткойн дава знаци, че корекцията е почти приключила.“Няма признаци за обръщане ‘все още’, но току-що имахме окончате...
НОЕ. 29, 2021 08:20 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света