НАЧАЛО Други

Един от най-големите застрахователи в света си партнират с VeChain

СЕП. 2, 2018 13:59 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Един от най-големите застрахователи в света си партнират с VeChain

Народната застрахователна компания на Китай (PICC), една от най-големите застрахователни компании в света, е в партньорство с блокчейн платформата VeChain и DNV GL, глобална компания за осигуряване на качеството и управление на риска.


PICC се фокусира върху застраховка на моторни превозни средства, застраховка на търговски имоти, застраховка на собствениците на жилища, застраховка на товари, застраховка "Гражданска отговорност", застраховка за злополука, краткосрочно здравно осигуряване.


Основана в Шанхай, VeChain продължават да осигуряват партньорства, които ще използват техния публичен блокчейн VeChainThor и криптовалутата VET.


Партньорството с PICC има за цел да превърне да премахне масивните количества хартиени документи чрез интегриране на технологиите на VeChain. PICC има общо 126 милиарда долара в активи. Има много процеси, които често са бюрократични и подути и оставят вратата отворена за измами. Лошото управление на данните и неефективната обработка на данни също водят до неефективност, съкращения и по-високи разходи.

Чрез използването на блокчейн технология PICC вярва, че може да създаде прозрачност и да предотврати измами.

Според изявлението на компанията, "Реализирането на IoT (интернет на нещата) устройства и интелигентни договори в тази индустрия потенциално ще доведе до незабавна компенсация за компаниите, които произвеждат много по-изгоден бизнес модел."

PICC избра VeChain като техническа платформа заради съществуващите продуктови реализации от партньорството си с DNV GL. VeChain и DNV GL вече работят върху решения за усъвършенстване на медицинските стандарти и подобряване на проследяването на ваксините, в допълнение към интегрирането на други корпоративни приложения в реално време за бизнеса и правителствата.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Банка финансира NFT проект с близо $700 милиона

Sorare успяха да изградят платформа за фентъзи футбол, базирана на NFT, в която всяка дигитална карта е регистрирана като уникален токен в блокчейна на Етериум. Играчите могат да купуват и продават ка...
СЕП. 23, 2021 17:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

SushiSwap отричат да има заплаха за потребителските средства

Според доклади на различни медии, хакерът е заявил, че е идентифицирал уязвимост, която касае потребителски средства на стойност над $1 милиард, заявявайки, че информацията е станала публично достъпна...
СЕП. 23, 2021 14:40 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Федералният резерв скоро ще сподели значително проучване

Федералният резерв на САЩ ще публикува своя доклад за CBDC (дигитални валути на централни банки), според председателя на Фед, Джером Пауъл, който проведе пресконференция на 22-ри семптември.Пауъл иска...
СЕП. 23, 2021 13:52 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

NFT стартъпът Dapper Labs набира $250 милиона

Coatue Ventures водеше кръга с участието на съществуващите инвеститори a16z, GV (по-рано Google Ventures) и Version One Ventures. Нови инвеститори, включително BOND, фирма за рисков капитал, и GIC, си...
СЕП. 23, 2021 10:50 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света