НАЧАЛО Други

eBay казва, че няма да позволи криптовалути като опция за плащане

МАЙ. 16, 2019 10:43 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 eBay казва, че няма да позволи криптовалути като опция за плащане

eBay няма да предлага криптовалути като опция за плащане.


За разлика от най-новите истории за eBay, гигантът за електронна търговия, отрича слуховете, че ще приема криптовалутите като плащане.

Според доклад, компанията отбелязва, че подобно развитие не е било планирано и потвърди, че криптовалутите не са начин на плащане на платформата.

Това е се потвърждава, тъй като "виртуални и криптовалути" са в дългия списък на непозволените опции за плащане в политика на компанията.

Платформата за електронна търговия приканва потребителите винаги да се позовават на политиката за плащане на eBay, за да имат представа какво се приема на платформата и какво не.

Според политиката на сайта, “разрешените” методи за плащане на eBay включват кредитна и дебитна карта, обработена чрез интернет търговеца на продавача, Paypal и Paypal кредит, както и плащане при доставка.

Допълнителен поглед в политиката показва, че платформата има и списък с ограничени методи на плащане, които включват банкови преводи, чекове, парични преводи и услуги за онлайн плащане от трети страни като Alipay, Cartapay, Fiserv, XOOM и др. в правилото се отбелязва, че плащанията, които се обработват извън уебсайта на платформата, не са разрешени, освен в "някои категории".

Слуховете за плановете на eBay за подкрепа на крипто плащания започнаха в Twitter след като крипто ентусиаст, известен като @ImNotTheWolf сподели снимки на рекламите на eBay на текущото събитие на Consensus.


С огромните печалби, които вече се появяват на крипто-пазара в неделя, новината изглежда са подсилили вълнението в общността. Скоро обаче стана ясно, че историята не е реална.

eBay отбелязва, че рекламите не означават, че компанията планира да приема криптовалути, но че има много “продукти, свързани с виртуални валути на пазара, като машини за копаене“.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Ето кое е най-важното за листинг на Binance, според Чанпен Джао

Най-важният критерий за листинг на криптовалута на Binance е броят на потребителите, каза главният изпълнителен директор Чангпен Джао в интервю пред Forbes на 29-ти ноември.CZ коментира, че има много ...
НОЕ. 30, 2021 20:30 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Кои са най-продаваните NFT-та?

Другите два продадени NFT са парцел в Decentraland и дигитално произведение на изкуството, създадено от XCOPYART, наречено "A Coin for the Ferryman" за 1,330 ETH ($6 милиона, което се превърна в най-г...
НОЕ. 30, 2021 19:25 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето за колко се продаде най-скъпото NFT в The Sandbox

"Metaflower Super Mega Yacht" NFT беше продаден за рекордна цена от 149 ETH (около $650,000 USD). Дигиталният актив е част от "The Fantasy Collection", която предлага набор от луксозни NFT. Колек...
НОЕ. 30, 2021 09:46 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Децентрализираните борси отчитат $100 милиарда месечен обем за ноември

Според таблото за данни на The Block, общата сума за ноември е приблизително $99.5 милиарда към 28-ми ноември. Месечните обеми се покачват, откакто достигнаха дъното за годината от $56.35 милиарда дол...
НОЕ. 29, 2021 20:25 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света