НАЧАЛО Крипто Крими

Джонатан Хамел със сериозни критики към Биткойн Кеш

ОКТ. 26, 2018 13:44 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Джонатан Хамел със сериозни критики към Биткойн Кеш

Джонатан Хамел се изказа на 19-ти март пред Canada’s House of Commons Standard Committee on Finance и заяви: "Обърнете внимание, че другите криптовалути са измами, като BCash [Bitcoin Cash (BCH)]".


Хамел първо публикува в Twitter информация за предстоящото си показание по време на парламентарна дискусия, без да споменава BCH.

След това Хамел пише в Reddit, преди да даде показания, пишейки: "Spoiler: Ще кажа" Bcash е измама "и ще бъде архивиран завинаги в парламентарните записи (не блокчейн, но все пак ... ).Даренията са добре дошли ", последван от адрес на крипто портфейла и картина на неговите чорапи, с Биткойн шарка.

Коментарът в Reddit на Хамел предизвика реакция в Reddit общността , като някои потребители виждат включването му в молба за дарения като преминаване на етична граница, макар и да се опитва да бъде хумористичен. Reddit потребител TheGreatMuffin написа:

"Искате дарения за изявление, което сте направили, по време на правителствено изслушване подкопава целта на целия ви разговор в очите на слушателите и медиите. Наясно ли сте, че сте на публично място тук? Оценявам честността, но искането за дарения в публичен форум, направено по време на правителствено изслушване, не е много хитро ".

Дебатът между Биткойн и Биткойн Кеш, добре познатият форк, който се случи през август 2017 г. и е провъзгласен от crypto персони като Роджър Вер, достигна повратна точка в края на февруари,когато таксите за транзакции на BTC спаднаха под цената на BCH - като таксите бяха едно от основните предимства на BCH.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Крипто Крими новини

Бивш директор на руската крипто борса Wex арестуван в Полша

Wex, който по-рано беше известен като BTC-e, беше добре позната борса "в тъмните среди" в първите дни на крипто индустрията. Твърди се, че там са били изпрани средства от множество високопрофилни крип...
СЕП. 19, 2021 13:36 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Мениджър на крипто хедж фондове осъден на 7 години във федерален затвор

В изявление от 15-ти септември от Министерството на правосъдието на САЩ (DoJ) се съобщава, че окръжният съдия на САЩ Валери Капрони връчи на Син 90-месечна присъда за измама на инвеститорите в размер ...
СЕП. 16, 2021 15:45 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

SEC предприема действия срещу компаниите на китайски милиардер

Комисията по ценни книжа и борси на САЩ (SEC) повдигна обвинение срещу три от компаниите на китайския милиардер Гуо Венги за първоначално предлагане на монети (ICO) и първоначално публично предлагане ...
СЕП. 15, 2021 08:25 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Тази криптовалута се срина до $0 след хак на Avalanche

Zabu Finance разкри експлойта, като поиска помощ от Avalanche и популярните децентрализирани борси, хоствани от Avalanche, като Pangolin и Trader Joe:Портфейлът на екипът зад Zabu не е продал нит...
СЕП. 13, 2021 21:06 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света