НАЧАЛО Други

Джон Макафи срещу HitBTC

СЕП. 14, 2018 20:08 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Джон Макафи срещу HitBTC

HitBTC пак се озова в новините, след като конкурентът й CoinBene направи съобщение срещу # 7 борсата.

Всяка криптовалута, която доброволно избере да напусне HitBTC, ще бъде посрещната безплатно на платформата на CoinBene.


Джон Макафи заяви, че продължава да оказва натиск върху крипто обмена HitBTC.


Това стана след като обменът CoinBene обяви ново партньорство с асоциацията на Макафи за борба с корупцията в пространството на криптовалутите.

Около събитието се обяви и интересно ново партньорство - CoinBene и John McAfee's Alliance - както е обяснено в съобщението по-горе. Според Макафи, McAfee Alliance работи усилено, за да се бори срещу корупцията в крипто пространството.

Самият Джон Макафи обяви война срещу HitBTC преди много време, предизвиквайки сътресения в крипто общността. За да се убедите сами, разгледайте коментарите, оставени от други потребители, в отговор на публикацията в Twitter от Макафи:

Изстрелях първия изстрел във войната, която трябва да се води. Обмените ни са свързани с нашите банки и правителства. За да свалим цялата система, първо трябва да свалим обмените. Разпределениет обмени идват. Аз таргетирах @hitbtc, защото те са най-лошите.

В Reddit се наблюдава тълпа от търговци, протестиращи срещу таксите на HitBTC и най-важното - срещу тяхното случайно замразяване на средства и сметки. Ето една екранна снимка на популярни публикации в r / HitBTC:

Reddit has seen an equally weighty crowd of traders protesting against HitBTC’s fees and, most importantly, against their random freeze of funds and accounts.

Две от три публикации във форума са упрек към HitBTC.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Китайска държавна медия предупреждава за рискове свързани с метавселената

В мнение, публикувано от държавния Economic Daily, се казва, че колкото по-гореща става метавселената, толкова повече обществеността трябва да остане спокойна.Авторът пише, че в бъдеще, когато техноло...
НОЕ. 29, 2021 14:14 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Мъж кръщава сина си на любимата си криптовалута

Неговият туит не остана незабелязан от главния изпълнителен директор на Input Output Чарлз Хоскинсън, който приветства бебето на света.Welcome baby cardano to the world https://t.co/oXNx1sUi22— Charle...
НОЕ. 29, 2021 12:32 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Казахстан обмислят изграждането на АЕЦ за копаене на криптовалути

Ядрената алтернатива за снабдяване на енергийната система на страната е доста непопулярна сред гражданите. Въпреки това президентът Касим-Жомарт настоява, че предложението има за цел "да увеличи прино...
НОЕ. 28, 2021 18:09 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Shiba Inu навлиза в метавселената представяйки блокчейн гейминг

Shiba Inu, след като достигна най-високата си стойност от $0.000088, оттогава е в низходяща спирала и не успява да повтори възходящите си движения отпреди месец.Репутацията на Shiba Inu (SHIB) на "мем...
НОЕ. 28, 2021 13:40 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света