НАЧАЛО Други

Джон Макафи обявява война на корумпираните крипто борси и платформи

СЕП. 9, 2018 10:03 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Джон Макафи обявява война на корумпираните крипто борси и платформи

Специалистът по сигурността в киберпространството превърнал се в крипто ентусиаст, Джон Макафи, неотдавна води война с HitBTC в Twitter, обявявайки ги за корумпирана борса, като същевременно предупреди крипто общността да не се намесва.

 


Според него обменът е по-конкретен за това, което може да спечели, отколкото да допринесе за квотата си за подпомагане на растежа на виртуалните валути и техните общности.


Това няма да е първият път, когато Джон се е борил със един и същи обмен; подобно събитие се случи преди два месеца.


Тогава Макафи бе посочил, че обменът имаше толкова много власт, което е превърнало борсата във враг на децентрализацията, ставайки точно това, за което децентрализацията е създадена да надвие.

Според докладите, HitBTC начислява фиксирана такса от 0,0006, което е около 4 долара по времето на депозитите на платформата, независимо от това, което се финансира. Борсата имаше и няколко други такси, на които ползвателите ѝ са били подложени за използване на борсата.

В резултат на това Джон Макафи обясни, че HitBTC "е увеличил страданието на милиони бедни хора, които не могат да си позволят минималната вноска, тъй като е по-голяма от месечния им доход".

Освен това, обичайната практика на борсата е да се държи за крипто активите на своите потребители без основание и това може да отнеме няколко дни до месеци, преди да се реши този проблем.

Джон, след като е имал достатъчно от всички неприятности заедно с останалата част от крипто обществото, накрая призова за кампания срещу престъпни действия в крипто пространството.

Според неговият tweet:

Наистина ли искате да приключите престъпните дейности в рамките на крипто вселентата? Тогава трябва да предприемете действия. И какво по-добро време от сега? [email protected]

Следващите tweet-ове от крипто гуруто също се позовават на общността, за да подкрепят Apollo Cryptocurrency с решението си да откажат предложението за получаване на техните токени в HitBTC. Според екипа за развитие на Аpollo, те са отказали предложението въз основа на безброй твърдения за измами, които екипът е получил от потребителите на HitBTC в последно време.

Макар че Аpollo щеше да извлече огромно предимство от това, че криптовалутата им бъде пусната на борсата, екипът изглежда е по-фокусиран върху отстраняването на лошите актьори и изчистването на крипто пространството, което ще върне доверието, което някога обществото е имало в криптовалутите.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Venmo на PayPal започва да предлага услуги за продажба, покупка и държане на крипто

PayPal за първи път обяви началото на операциите с Биткойн и няколко други криптовалути през ноември миналата година, позволявайки на своите потребители да купуват и съхраняват Биткойн, Биткойн Кеш, Е...
АПР. 20, 2021 14:11 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Nasdaq пуска търговия на опции за Coinbase акции

Според доклад на Reuters от 19-ти април, представител на Coinbase заяви, че опциите COIN.O ще започнат да се търгуват на Nasdaq във вторник, 20-ти април. Пускането на опции за акции ще предложи н...
АПР. 20, 2021 10:05 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн е 'алтернативна инвестиция', според заместник-управителя на централната банка на Китай

Breaking: Li Bo, deputy governor of the Central Bank of China, said that crypto assets such as Bitcoin should be used as investment tools or alternative investments. This is the first time that the Ch...
АПР. 19, 2021 21:21 3 МИН . ЧЕТЕНЕ

Съобщава се, че HSBC забранява на клиентите да купуват акции на Coinbase

Твърди се, че HSBC забранява на клиентите си да купуват акции на Coinbase, тъй като се придържа към политика за избягване на крипто валути.Новината идва след доклад, който циркулира по-рано тази седми...
АПР. 19, 2021 14:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света