НАЧАЛО Други

Джон Макафи обявява война на корумпираните крипто борси и платформи

СЕП. 9, 2018 10:03 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Джон Макафи обявява война на корумпираните крипто борси и платформи

Специалистът по сигурността в киберпространството превърнал се в крипто ентусиаст, Джон Макафи, неотдавна води война с HitBTC в Twitter, обявявайки ги за корумпирана борса, като същевременно предупреди крипто общността да не се намесва.

 


Според него обменът е по-конкретен за това, което може да спечели, отколкото да допринесе за квотата си за подпомагане на растежа на виртуалните валути и техните общности.


Това няма да е първият път, когато Джон се е борил със един и същи обмен; подобно събитие се случи преди два месеца.


Тогава Макафи бе посочил, че обменът имаше толкова много власт, което е превърнало борсата във враг на децентрализацията, ставайки точно това, за което децентрализацията е създадена да надвие.

Според докладите, HitBTC начислява фиксирана такса от 0,0006, което е около 4 долара по времето на депозитите на платформата, независимо от това, което се финансира. Борсата имаше и няколко други такси, на които ползвателите ѝ са били подложени за използване на борсата.

В резултат на това Джон Макафи обясни, че HitBTC "е увеличил страданието на милиони бедни хора, които не могат да си позволят минималната вноска, тъй като е по-голяма от месечния им доход".

Освен това, обичайната практика на борсата е да се държи за крипто активите на своите потребители без основание и това може да отнеме няколко дни до месеци, преди да се реши този проблем.

Джон, след като е имал достатъчно от всички неприятности заедно с останалата част от крипто обществото, накрая призова за кампания срещу престъпни действия в крипто пространството.

Според неговият tweet:

Наистина ли искате да приключите престъпните дейности в рамките на крипто вселентата? Тогава трябва да предприемете действия. И какво по-добро време от сега? [email protected]

Следващите tweet-ове от крипто гуруто също се позовават на общността, за да подкрепят Apollo Cryptocurrency с решението си да откажат предложението за получаване на техните токени в HitBTC. Според екипа за развитие на Аpollo, те са отказали предложението въз основа на безброй твърдения за измами, които екипът е получил от потребителите на HitBTC в последно време.

Макар че Аpollo щеше да извлече огромно предимство от това, че криптовалутата им бъде пусната на борсата, екипът изглежда е по-фокусиран върху отстраняването на лошите актьори и изчистването на крипто пространството, което ще върне доверието, което някога обществото е имало в криптовалутите.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Curve Finance ще разпредели $3 милиона от такси на потребителите

През май 2020 г. Curve разкри, че ще децентрализира своята платформа. Управлението беше посредством нейния токен за управление, CRV. Компанията ще доставя токени на потребителите въз основа на това ко...
НОЕ. 30, 2020 19:23 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Бивш ръководител в LVMH се присъединява към Ledger

LVMH е създадена през 1987 г. от сливането на къщата на висшата мода Louis Vuitton и Moët Hennessy, която пък се формира от сливането на производителя на шампанско Moët & Chandon и производителя н...
НОЕ. 30, 2020 17:42 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Извънредно: Ripple продават част от дяла си в MoneyGram

Ripple са настроени да продават част от участието си в MoneyGramСпоред доклад на The Block, публикуван на 28-ми ноември, Ripple е готов да продаде една трета от дела си в MoneyGram. Трябва да се отбел...
НОЕ. 30, 2020 16:23 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Crypto.com с регулаторно одобрение от Малта

Според съобщение от 24-ти ноември Органът за финансови услуги на Малта, или MFSA, е дал принципно одобрение на Crypto.com за два финансови лиценза: 'Лиценз за Финансова Институция' и 'Лиценз за Виртуа...
НОЕ. 28, 2020 23:20 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света