НАЧАЛО Други

Джон Макафи обявява война на корумпираните крипто борси и платформи

СЕП. 9, 2018 10:03 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Джон Макафи обявява война на корумпираните крипто борси и платформи

Специалистът по сигурността в киберпространството превърнал се в крипто ентусиаст, Джон Макафи, неотдавна води война с HitBTC в Twitter, обявявайки ги за корумпирана борса, като същевременно предупреди крипто общността да не се намесва.


Според него обменът е по-конкретен за това, което може да спечели, отколкото да допринесе за квотата си за подпомагане на растежа на виртуалните валути и техните общности.


Това няма да е първият път, когато Джон се е борил със един и същи обмен; подобно събитие се случи преди два месеца.


Тогава Макафи бе посочил, че обменът имаше толкова много власт, което е превърнало борсата във враг на децентрализацията, ставайки точно това, за което децентрализацията е създадена да надвие.

Според докладите, HitBTC начислява фиксирана такса от 0,0006, което е около 4 долара по времето на депозитите на платформата, независимо от това, което се финансира. Борсата имаше и няколко други такси, на които ползвателите ѝ са били подложени за използване на борсата.

В резултат на това Джон Макафи обясни, че HitBTC "е увеличил страданието на милиони бедни хора, които не могат да си позволят минималната вноска, тъй като е по-голяма от месечния им доход".

Освен това, обичайната практика на борсата е да се държи за крипто активите на своите потребители без основание и това може да отнеме няколко дни до месеци, преди да се реши този проблем.

Джон, след като е имал достатъчно от всички неприятности заедно с останалата част от крипто обществото, накрая призова за кампания срещу престъпни действия в крипто пространството.

Според неговият tweet:

Наистина ли искате да приключите престъпните дейности в рамките на крипто вселентата? Тогава трябва да предприемете действия. И какво по-добро време от сега? [email protected]

Следващите tweet-ове от крипто гуруто също се позовават на общността, за да подкрепят Apollo Cryptocurrency с решението си да откажат предложението за получаване на техните токени в HitBTC. Според екипа за развитие на Аpollo, те са отказали предложението въз основа на безброй твърдения за измами, които екипът е получил от потребителите на HitBTC в последно време.

Макар че Аpollo щеше да извлече огромно предимство от това, че криптовалутата им бъде пусната на борсата, екипът изглежда е по-фокусиран върху отстраняването на лошите актьори и изчистването на крипто пространството, което ще върне доверието, което някога обществото е имало в криптовалутите.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Уругвай постави първия си Биткойн автомат

 Преди участието на Уругвай, Южна Америка разполагаше с 79 автомата, което представлява 0.2% от глобалните битомати.Според Ámbito, първият криптомат в Уругвай е инсталиран в крайбрежния град Пунт...
ЯНУ. 16, 2022 14:40 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Coinbase придобиха фючърсна борса

Coinbase казват, че са придобили FairX, фючърсна борса, която се регулира от Комисията за търговия със стокови фючърси на САЩ.От борсата за криптовалути казват, че първоначално ще предлагат крипто дер...
ЯНУ. 15, 2022 18:50 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

933 NFT селфита за $3 всяко - колекцията сега струва милиони

Колекцията, наречена “Ghozali Everyday”, включва селфита, правени от 22-годишния всеки ден от 18 до 22 години, обхващащи период от 2017 до 2021 г. Гозали продаде всяка от снимките за 0.001 ETH ($3.25)...
ЯНУ. 15, 2022 16:52 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Руски рапър става официален посланик на TON

Изпълнителят е споменавал монетата много пъти в различни канали в социалните медии, включително Telegram, Instagram, и дори е споменавал токена в новоиздадената си песен, наречена "Защо?"Моргенштерн с...
ЯНУ. 15, 2022 13:54 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света