НАЧАЛО Други

Джон Макафи говори за блокчейн

СЕП. 26, 2018 13:45 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Джон Макафи говори за блокчейн

Блокчейн технологията се използва за постигането на много неща от самото ѝ създаване.

 

Но за Джон Макафи, основателят на McAfee Asssociates, който е най-известен с историята си за "нехакваемо портмоне", най-голямото постижение на блокчейн е свободата, която донесе на човечеството, като създаде "общество без позволения".


Макафи спомена това по време на интервю в събитието на CoinsBank Blockchain Cruise.


Според него всички работници са "наети роби", чиито работодатели просто се наслаждават на плодовете на техния труд в една "фина и изискана робска" система, от която ни е освободила блокчейн технологията.

Той описва съществуващата система като ограничена със законови и регулаторни изисквания за всичко, което се отнася до нашия живот. Той също така заяви, че централизацията ограничава постигането на пълни потенциали и прави хората по-малко от това, което биха могли да направят в една децентрализирана система.

Живеем в система на разрешение. Всяко законодателство, всеки закон, всяка регулаторна агенция, всеки регулаторен орган е предназначен да контролира нашите мисли, действия или движения.

Той обаче каза, че блокчейн технологията е довела до свобода от централизация и регулиране, така че хората да могат да правят каквото искат, без да преминават през посредник или агенция, давайки транзакциите с криптовлаути като пример.

Ако искате да изпратите Биткойн, Етериум или Monero , кого трябва да попитам? Само получателят.

Що се отнася до Макафи, централизирането, регулирането и разрешението е "фино и рефинирано робство", което характеризира цялата световна система.

Ние не сме роби на нашата работа, ние не сме роби на правителството, ... ние сме роби на цялата система.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Venmo на PayPal започва да предлага услуги за продажба, покупка и държане на крипто

PayPal за първи път обяви началото на операциите с Биткойн и няколко други криптовалути през ноември миналата година, позволявайки на своите потребители да купуват и съхраняват Биткойн, Биткойн Кеш, Е...
АПР. 20, 2021 14:11 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Nasdaq пуска търговия на опции за Coinbase акции

Според доклад на Reuters от 19-ти април, представител на Coinbase заяви, че опциите COIN.O ще започнат да се търгуват на Nasdaq във вторник, 20-ти април. Пускането на опции за акции ще предложи н...
АПР. 20, 2021 10:05 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн е 'алтернативна инвестиция', според заместник-управителя на централната банка на Китай

Breaking: Li Bo, deputy governor of the Central Bank of China, said that crypto assets such as Bitcoin should be used as investment tools or alternative investments. This is the first time that the Ch...
АПР. 19, 2021 21:21 3 МИН . ЧЕТЕНЕ

Съобщава се, че HSBC забранява на клиентите да купуват акции на Coinbase

Твърди се, че HSBC забранява на клиентите си да купуват акции на Coinbase, тъй като се придържа към политика за избягване на крипто валути.Новината идва след доклад, който циркулира по-рано тази седми...
АПР. 19, 2021 14:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света