НАЧАЛО Други

Джо Любин: Блокчейн ще създава повече богатство

НОЕ. 12, 2018 21:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Джо Любин: Блокчейн ще създава повече богатство

Съоснователят на Етериум и главен изпълнителен директор на Consensys, Джо Любин, казва, че с блокчейн, обществото ще се придвижи "от недостъчна нагласа, до изобилие от нея".

Любин направи своите коментари на Международната луксозна конференция на NYT в хотел Intercontinental в Хонконг, която се провежда на 12-13 ноември и успя да обеди говорители, включващи главния изпълнителен директор на модната марка Balenciaga, президента на Alibaba Group и главния изпълнителен директор на производителя на луксозните палта Moncler.


По време на конференцията Любин говори за начина, по който напредъкът, провъзгласен от блокчейн технологиите, може потенциално да даде контрол на обществото, като позволи по-индивидуална "агенция":

Ние ще контролираме по-скоро нашата идентичност и нашата агенция по тези различни децентрализирани мрежи и мисля, че това ще създаде повече богатство и повече интерес към себеизразяването. Мисля, че ще има повече желание за лукс. 

Коментарите на Любин миналата седмица относно настоящото развитие на блокчейн екосистемите, което той сравни с развитието на Интернет, хвърля светлина върху неговата перспектива, че децентрализацията на технологията може да помогне за стимулиране на иновациите на всички нива на обществото и икономиката чрез пускане на самоопределена, суверенна идентичност"

Това лято, Любин очерта процесите за генериране на богатство в новата токенизирана икономика, отбелязвайки, че той е забелязал "качествена промяна в характера на парите".


https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Уругвай постави първия си Биткойн автомат

 Преди участието на Уругвай, Южна Америка разполагаше с 79 автомата, което представлява 0.2% от глобалните битомати.Според Ámbito, първият криптомат в Уругвай е инсталиран в крайбрежния град Пунт...
ЯНУ. 16, 2022 14:40 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Coinbase придобиха фючърсна борса

Coinbase казват, че са придобили FairX, фючърсна борса, която се регулира от Комисията за търговия със стокови фючърси на САЩ.От борсата за криптовалути казват, че първоначално ще предлагат крипто дер...
ЯНУ. 15, 2022 18:50 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

933 NFT селфита за $3 всяко - колекцията сега струва милиони

Колекцията, наречена “Ghozali Everyday”, включва селфита, правени от 22-годишния всеки ден от 18 до 22 години, обхващащи период от 2017 до 2021 г. Гозали продаде всяка от снимките за 0.001 ETH ($3.25)...
ЯНУ. 15, 2022 16:52 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Руски рапър става официален посланик на TON

Изпълнителят е споменавал монетата много пъти в различни канали в социалните медии, включително Telegram, Instagram, и дори е споменавал токена в новоиздадената си песен, наречена "Защо?"Моргенштерн с...
ЯНУ. 15, 2022 13:54 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света