НАЧАЛО Други

Джъстин Сън изнася реч пред BitTorrent след придобиването

АВГ. 14, 2018 22:01 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Джъстин Сън изнася реч пред BitTorrent след придобиването

Идеята на Джъстин Сън за закупуване на BitTorrent донесе над 100 милиона клиенти на мрежата.


Речта на основателя на Tron към екипа на BitTorrent обаче оспорва схващането, че това е изцяло търговски ход за компанията.


Вместо това, Sun реши да предположи, че целта на BitTorrent да "DeMOcratize the Internet" (ДеМОкратизирай Интернет) съвпада с идеята на Tron да "Децентрализира мрежата".

Потребител в Twitter пусна цялата реч:
BitTorrent винаги е бил ангажиран с една ценност "DeMOcratize the Internet". Това е много в съответствие с "Децентрализирайте мрежата" на Tron. Фактът, че нашите ценности са в синхрон, е движещата сила зад това придобиване.

Той също така каза, че докато търговските ползи от придобиването на над 100 милиона потребители са допълнителна полза за Трон, основната цел е да се приведат в съответствие двете философии.


Сън нарече BitTorrent шампион на децентрализирания и демократичен интернет.


Сън отбеляза, че когато интернет е започнал, основната му философия е била да привлече децентрализация към обмена на информация. Той обясни, че Web 1.0 е началото на технологията с отворен код.

Курсът, според Сън, е бил отклонен от тази фундаментална идея от Web 2.0 и появата на големите технологични гиганти, които завършиха централизирането на интернет. Той също така каза, че Web 3.0 се фокусира върху мобилността на по-малки устройства като смартфони.

Според Сън хората започват да се страхуват от централизираната структура на интернет, която позволи на компании като Facebook да съберат огромно количество данни и дори да се включат във влиянието на президентските избори в САЩ.

Ще разгледаме всички тези проблеми в Web 4.0 и ще създадем по-добър интернет за тази ера: децентрализиран, масово съвместен интернет, управляван от общността, с високоефективни, достъпни и удобни приложения и услуги в интернет. 

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

'Бял хакер' предотврати кражбата на $10 милиона в Етериум

Изследователят на сигурността в блокчейн мрежите 'whitehat samczsun' публикува доклад в Twitter, описващ подробно операция за предотвратяване на кражбата на 25,000 ETH (~10 милиона долара). Според док...
СЕП. 29, 2020 21:08 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Повечето крипто борси са уязвими по дизайн, според директора на ByBit

Но това не би трябвало да е изненада за хората, тъй като борсите са уязвими по дизайн, според изпълнителния директор на Bybit, Бен Джоу.Джоу каза, че борсите действат като единична точка на провал. Ка...
СЕП. 29, 2020 13:33 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Манията покрай DeFi тепърва започва, според основателя на NEO

Да каза, че DeFi създаде процес само за няколко години, докато на традиционните финанси им отне стотици години, за да се усъвършенстват. Проектите на DeFi вече експериментират с всякакви финансови про...
СЕП. 28, 2020 12:25 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Икономистът Нуриел Рубини насочи критиките си към DeFi

Професор Рубини преподава в бизнес училището на Стърн в Нюйоркския университет и е председател на Roubini Macro Associates LLC, фирма за икономически консултации.През 2018 г. Рубини нарече блокчейн "п...
СЕП. 28, 2020 15:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света