НАЧАЛО Други

Джъстин Сън изнася реч пред BitTorrent след придобиването

АВГ. 14, 2018 22:01 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Джъстин Сън изнася реч пред BitTorrent след придобиването

Идеята на Джъстин Сън за закупуване на BitTorrent донесе над 100 милиона клиенти на мрежата.

 


Речта на основателя на Tron към екипа на BitTorrent обаче оспорва схващането, че това е изцяло търговски ход за компанията.


Вместо това, Sun реши да предположи, че целта на BitTorrent да "DeMOcratize the Internet" (ДеМОкратизирай Интернет) съвпада с идеята на Tron да "Децентрализира мрежата".

Потребител в Twitter пусна цялата реч:
BitTorrent винаги е бил ангажиран с една ценност "DeMOcratize the Internet". Това е много в съответствие с "Децентрализирайте мрежата" на Tron. Фактът, че нашите ценности са в синхрон, е движещата сила зад това придобиване.

Той също така каза, че докато търговските ползи от придобиването на над 100 милиона потребители са допълнителна полза за Трон, основната цел е да се приведат в съответствие двете философии.


Сън нарече BitTorrent шампион на децентрализирания и демократичен интернет.


Сън отбеляза, че когато интернет е започнал, основната му философия е била да привлече децентрализация към обмена на информация. Той обясни, че Web 1.0 е началото на технологията с отворен код.

Курсът, според Сън, е бил отклонен от тази фундаментална идея от Web 2.0 и появата на големите технологични гиганти, които завършиха централизирането на интернет. Той също така каза, че Web 3.0 се фокусира върху мобилността на по-малки устройства като смартфони.

Според Сън хората започват да се страхуват от централизираната структура на интернет, която позволи на компании като Facebook да съберат огромно количество данни и дори да се включат във влиянието на президентските избори в САЩ.

Ще разгледаме всички тези проблеми в Web 4.0 и ще създадем по-добър интернет за тази ера: децентрализиран, масово съвместен интернет, управляван от общността, с високоефективни, достъпни и удобни приложения и услуги в интернет. 

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Джанет Йелън е потвърдена като Секретар на хазната на САЩ

Йелън, която преди това беше начело на Федералния резерв от 2014 до 2018 г., се определи като “не фен” на Биткойн през октомври 2018 г. Тя също го определя като “силно спекулативен актив”. Съвсем наск...
ЯНУ. 26, 2021 15:32 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

RippleNet бележи рекорден обем на транзакции през 2020 година

Това представлява петкратен ръст в сравнение с предходната година.Решението за ликвидност при поискване (ODL), задвижвано от XRP, отговаря за $2,4 милиарда от общия обем.RippleNet се впуска в B2B и ел...
ЯНУ. 26, 2021 13:13 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Банките в Австралия са изпрали $387 милиона за латиноамериканските наркокартели

Australian Financial Review казва, че мрежата за пране на пари обхваща няколко континента, включително Южна Америка, откъдето идват тежките наркотици, Северна Америка, където се продават и Югоизточна ...
ЯНУ. 26, 2021 17:18 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Световният икономически форум ще дискутира криптовалутите тази седмица

WEF обсъжда криптоТази седмица ще се проведат две криптовалутни събития между служители на Световния икономически форум - международния търговски мозъчен тръст - като част от високопрофилна среща в Да...
ЯНУ. 25, 2021 20:58 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света