НАЧАЛО Други

Две големи крипто борси влизат в партньорство за развитието на индустрията

СЕП. 21, 2020 09:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Две големи крипто борси влизат в партньорство за развитието на индустрията

Крипто борсата KuCoin сключи сделкa с друга борса - Poloniex - в опит да придвижи крипто индустрията напред.

"KuCoin и Poloniex ще се присъединят към научноизследователска и развойна дейност в областта на търговията, споделяне на ликвидност, итерации на продукти, PoS [доказателство за залог] и PoW [доказателство за работа] добивни басейни и други индустриални проучвания."

Заедно, Poloniex и KuCoin имат за цел да помогнат на крипто индустрията да напредва като цяло, вместо да се конкурират помежду си в сектора, се посочва в обявлението. Съвместните инициативи включват формиране на изследователска група, както и други неуточнени начинания.

Решението на KuCoin да се обедини с Poloniex помага на двете организации, тъй като всеки може да разчита на силните страни на другия, се казва в изявлението.


"Поради сложността на днешната международна политическа и икономическа ситуация, глобалните институционални и дори индивидуални инвеститори се стремят да балансират новия системен риск и дългосрочната стратегическа възвръщаемост на висококачествени активи“, призна Джони Лю, главен изпълнителен директор на KuCoin Global.


"Децентрализираните дигитални активи, които нито са одобрени, нито са подкрепени от държавен кредит, бързо се превръщат в една от най-популярните качествени инвестиционни цели в света.


Сътрудничеството помага на двете компании да се възползват от възможностите, предлагани в процъфтяващата крипто и блокчейн индустрия, обясни Лю.


"Вярвам, че когато погледнем назад след пет години, стратегическото партньорство между KuCoin и Poloniex ще се разглежда като забележителен крайъгълен камък в индустрията на дигиталните активи“, добавя Лю.

Шели Ву, вицепрезидент по глобалния бизнес и маркетинг за Poloniex, описа конкурентна природа в крипто индустрията. Тя предложи различен подход, като използва за пример партньорството на Poloniex и KuCoin, което включва съвместни усилия в преследване на общи цели.


Още през март KuCoin смени ръководството си, превръщайки Лю в главен изпълнителен директор, като в същото време направи тогавашния изпълнителен директор Майкъл Ган председател на надзорния орган на борсата KuGroup.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Хакери използват телекомуникационен протокол от 70-те за да се доберат до жертвите си

Смята се, че измамниците се опитват да прихванат двуфакторни кодове за удостоверяване на жертвите при атака срещу базираната в Израел телекомуникационна компания Partner Communications Company, извест...
ОКТ. 20, 2020 20:40 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Френският финансов министър продължава да критикува криптовалутите

В туит от 19-ти октомври Льо Мер твърди, че някои криптовалути са свързани със закупуване на наркотици и оръжия, освен че се използват за пране на пари. Освен това, той пише, че не "поставя под съмнен...
ОКТ. 20, 2020 14:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Проучване на Ripple разкрива интереса към дигиталните валутите сред мениджъри на финансови бизнеси

През август и септември Ripple попита 854 мениджъри от 22 държави - всички, които са ангажирани с платежни услуги в дигитални банки, банки на дребно и агрегатори на плащания - за интереса им към дигит...
ОКТ. 19, 2020 13:15 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

CEO-то на Stellar ще участва в панелна дискусия на Международния валутен фонд днес

Главният изпълнителен директор на Stellar Денел Диксън ще е част от панел от четири души за дискусия за ролята на частния сектор при адресирането на слабостите на между граничните разплащания, която щ...
ОКТ. 19, 2020 10:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света