НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Дубайска компания прави най-големият Биткойн залог в историята

ФЕВ. 22, 2021 09:53 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Дубайска компания прави най-големият Биткойн залог в историята

Хурам Шроф, председателят на дубайската IBC Group, известен арабски кит и лицето на блокчейн технологията в Близкия изток и Азия, обеща 100,000 Биткойн (текуща стойност от $4,8 милиарда) за Miami 2.0 Blockchain Strategy Foundation и много други свързани проекти за съвместни венчъри.

 

Подкрепата на Шроф за блокчейн инициативата би могла да тласне използването на криптовалутите до нови върхове. Криптовалутите се очаква да транзактират по $200 милиарда на ден, до края на 2021 година.


Залогът на IBC Group, най-големият в историята на Биткойн, ще бъде от съществено значение за улесняването на приемането на дигитални валути в различни индустрии и от решаващо значение за подпомагането на визията на Маями за интегриране на Биткойн в ежедневните транзакции. 


Запален поддръжник на Етериум 2.0, Хурам Шроф изигра важна роля в достигането на необходимия праг от Етериум за стартирането на beacon chain през ноември 2020 г. Към датата на тази статия на beacon chain има заложени над $5 милиарда в Етериум, за да се захрани старта на ETH 2.0, където ще има възможност за децентрализирано финансиране, включително DeFI и dApp.


Наскоро към IBC Group се обърна известният в сферата на недвижими имоти в САЩ Burkhan World Investment LLC, за да засили приемането на блокчейн технологията и да направи държавния и частния сектор по-ефикасни. 


"Осъществяването на най-голямата Биткойн инвестиция в историята е доказателство за нашия ангажимент да подпомогнем градовете да приемат блокчейн, което ние виждаме като ключът към масовото приемане“, подчерта Хурам Шроф.


Понастоящем Burkhan има проекти за недвижими имоти на стойност над $1 милиард в Маями, които са оправомощени с технологични иновации. 


"Позволяването на инвестиции в недвижими имоти, чрез Биткойн като обезпечителен актив, допълнително ще подобри използването му като средство за създаване на хибриден инвестиционен инструмент за притежателите на BTC“, каза Шахал Хан, изпълнителен директор и основател на Burkhan


"Икономически дълг, съчетан с благоприятен хедж за притежателите на BTC в стабилни дългосрочни активи като недвижими имоти, са двойна печалба за притежателите на дигитални валути, както и за фирмите за недвижими имоти и самите собственици на имоти."


Вдъхновени от ангажимента на кмета на Маями Франсис Суарес за блокчейн, както IBC group, така и Burkhan се радват да бъдат част от стратегическата технологична визия на Маями. В скорошно интервю, докато говори за интегриране на Биткойн в определени правителствени транзакции, кметът Суарес каза: 


[...] Това е част от по-голяма игра, за да позиционираме Маями като един от най-напредничавите в областта на технологиите градове в страната.


Съобщението от кмета даде тласък на Miami 2.0 Blockchain Strategy Foundation, която ще помогне на Маями да постигне амбицията си да бъде водещ технологичен център в САЩ, като се възползва от 3 стратегически стълба: Правителствена ефективност, привличане на технологичната индустрия и ефективно лидерство. 


IBC Group винаги е хвалила правителството на Дубай, че води света със своята блокчейн стратегия. Той вярва, че Маями може да се приравни с Дубай и да стане първият град, който напълно работи с блокчейн в САЩ.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (2)
Free Bitcoin ФЕВ. 22, 2021 От няколко месеца се занимавам с един сайт.Това е най-старият крипто кран за Биткойн в света работи от 2013г. Не изисква инвестиция.Който няма Биткойн сега е момента да добие БЕЗПЛАТНО.https://freebitco.in/?r=36608933 Крипто Маниак ФЕВ. 22, 2021 Как да печелим дигиталното злато крипто валута биткойн, подробно описание тук : WWW.RABOTAIDOHOD.SIMPLESITE.COM
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

CBOE подава за листинг на Биткойн ETF-а на Van Eck

CBOE подаде формуляр 19b-4 с искане за разрешение за включване в списъка на ETF от Комисията за ценни книжа и борси на САЩ на 3-ти януари. Във формуляра CBOE подчертава предимствата, които ETF би пред...
МАР. 2, 2021 14:11 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Вижте кой направи Биткойн транзакция за $4,5 милиарда

Движението, което за първи път беше открито от автоматизирания Биткойн тракер Block Bot, изпрати 103,510 BTC в една транзакция срещу такса от нищожните $21.Ходът, който се случи в събота, е един от на...
МАР. 1, 2021 23:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Стратези на JP Morgan преповръчват 1% от портфолиото да е в Биткойн

"В [диверсифицираното] си портфолио инвеститорите вероятно могат да насочат до 1% от средствата си към криптовалути, за да постигнат някакво повишаване на ефективността в общата коригираната по отноше...
МАР. 2, 2021 11:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Citibank: Биткойн може да се превърне в предпочитана валута за международна търговия

"Биткойн е в повратна точка"Анализаторите от Citi смятат, че Биткойн изглежда е достигнал "повратна точка“. Флагманската криптовалута може или да се превърне в предпочитано средство за обмен за междун...
МАР. 1, 2021 19:10 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света