НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Достигна ли Биткойн своето дъно?

ЮЛИ. 22, 2021 20:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Достигна ли Биткойн своето дъно?

Време е за сериозно движение на крипто пазарите, според популярен анализатор.

Псевдонимният търговец, известен като ‘Capo’, казва на своите 140,000 последователи в Twitter, че Биткойн все още може да е в модел на акумулация на Вайкофф. Той обясни, че BTC се е позиционирал за голям ход нагоре, когато моделът завърши.


Методът на Вайкофф е подход за технически анализ, който има за цел да установи дали инвеститорите с големи пари натрупват или продават актив. 


Моделът на натрупване подчертава период, в който институционалните инвеститори контролират цената на актива в опит да купуват на намалени цени.


Според Capo Биткойн може да формира почти перфектна схема №2 на Вайкофф, което предполага, че дъното е почти достигнато за най-голямата криптовалута по пазарна капитализация в света.



Противно на казаното от някои известни инвеститори, Capo се съмнява, че ще имат възможност да закупи BTC около $20,000.


“Убеден съм, че това е акумулация. Наистина ли мислите, че мнозинството ще получи $25,000 или $20,000?”


Capo също подчерта продължителните отрицателни проценти на финансиране, както и липсата на сигнал за продажба от широко проследявания индикатор Puell Multiple като причини да бъдете бичи.



Крипто анализаторът посочва, че Puell Multiple - който разделя дневната емисионна стойност на BTC на 365-дневна подвижна средна стойност на дневната емисионна стойност - все още не е пробляснал типичния сигнал за връх, който е формирал в предишни бичи пазари.



Въпреки че Capo остава с възходящи очаквания по отношение на Биткойн, той предупреждава, че ако BTC завърши седмицата под $30,000, нещата могат да станат грозни.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Крипто китовете прехвърлят $374 милиона в Tether (USDT)

BTC се търгува на $38,280 към момента на публикуване, но в един момент скочи до максимум от $42,628 през уикенда, според CoinGecko.В неделя неизвестен портфейл изтегли USDT на стойност над $153.14 мил...
АВГ. 3, 2021 20:37 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Wells Fargo ще предлага Биткойн на клиентите си

Това прави Wells Fargo поредната традиционно консервативна финансова институция, която се впуска в пространството.През май беше съобщено, че отделът за инвестиционни проучвания на Wells Fargo Wealth a...
АВГ. 3, 2021 19:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Square с $55 милиона печалба от Биткойн през Q2

Square ще придобие австралийската платежна компания Afterpay за $29 милиарда. Това означава, че 16 милиона клиенти ще могат да купуват Биткойн чрез приложението Cash.Стартъпът за дигитални плащания Sq...
АВГ. 3, 2021 13:07 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн и Етериум виждат значителен отлив на капитал

Инвестиционните продукти, които проследяват стойността на Cardano и XRP, отчитат незначителен приток от $1,1 милиона и $0,5 милиона, според данни, предоставени от CoinShares.Продуктите с множество акт...
АВГ. 3, 2021 11:45 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света