НАЧАЛО Други

Доклад на KPMG очертава бъдещето на криптовалутите

НОЕ. 20, 2018 22:12 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Доклад на KPMG очертава бъдещето на криптовалутите

KPMG публикува обширен доклад за бъдещето на криптовалутите.


Озаглавен "Институционализация на крипто активите", докладът отразява позитивната перспектива за жизнеспособността на крипто-икономиката да се разрастне и да реализира пълния си потенциал.

Coinbase допринесе за изготвянето на доклада, добавяйки данни за начина, по който Биткойн и крипто пазарите могат да се трансформират от алтернативна инвестиция в по-зрял клас активи.

Разработчиците на блокчейн и крипто предприемачите са фокусирани върху осиновяването и начините да се популяризират криптовалутите но има много време до това да започнат да се използват като пари.

Главният икономист на KPMG Констанс Хънтър пише:

Крипто активите имат потенциал. Но за да реализират този потенциал, е необходима институционализация. Институционализирането е мащабното участие на банки, брокери, борси, доставчици на платежни услуги, финтехове и други субекти в екосистемата на световните финансови услуги в крипто пазара. Смятаме, че това е необходима следваща стъпка за крипто да се създаде доверие и мащаб. 

Ръководителите на Coinbase Джеф Хоровиц Ерик Скро, вицепрезидент на финансите, очертават три еволюционни етапа за крипто.

Coinbase смята, че крипто ще се развие на три етапа: инвестиции / спекулации (в които се намира индустриятав момента), институционализация и полезност. Фазата на институционализация и комунални услуги може да се осъществи едновременно. Но, за да се премести от инвестиции / спекулации до полезност, криптото трябва да стане по-ликвидно, надеждно и достъпно. 

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

SkyBridge събира $100 милиона за Algorand фонд - подава документи за ETF крипто компания

В разговор пред CNBC основателят на SkyBridge и бившият директор по комуникациите на Белия дом Антъни Скарамучи заяви, че фирмата е събрала над $100 милиона за наскоро обявения Algorand фонд. Той доба...
СЕП. 16, 2021 20:34 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Какво да очакваме от крипто пазара до края на 2021 година?

В ново интервю за Real Vision Finance Пал казва, че очаква Биткойн и крипто пазарите да претърпят значителен подем до края на годината.“Най-общо казано, последното тримесечие на годината е, когато идв...
СЕП. 16, 2021 19:17 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Cardano загатва за значителни партньорства в бъдеще

Негативната страна на крипто общността изрази съмнение дали това изобщо ще се случи, камо ли да се случи навреме. Независимо от това, с този основен момент, който вече официално мина, вниманието се на...
СЕП. 16, 2021 17:41 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

AMC ще приемат плащания в Етериум, Лайткойн и Биткойн Кеш

AMC Theaters, най-голямата верига киносалони в света, обяви, че ще приема повече криптовалути като метод на плащане до края на 2021 г. Криптовалутите, които ще поддържа, включват Биткойн, Етериум, Лай...
СЕП. 16, 2021 16:45 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света