НАЧАЛО Други

Доклад на KPMG очертава бъдещето на криптовалутите

НОЕ. 20, 2018 22:12 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Доклад на KPMG очертава бъдещето на криптовалутите

KPMG публикува обширен доклад за бъдещето на криптовалутите.


Озаглавен "Институционализация на крипто активите", докладът отразява позитивната перспектива за жизнеспособността на крипто-икономиката да се разрастне и да реализира пълния си потенциал.

Coinbase допринесе за изготвянето на доклада, добавяйки данни за начина, по който Биткойн и крипто пазарите могат да се трансформират от алтернативна инвестиция в по-зрял клас активи.

Разработчиците на блокчейн и крипто предприемачите са фокусирани върху осиновяването и начините да се популяризират криптовалутите но има много време до това да започнат да се използват като пари.

Главният икономист на KPMG Констанс Хънтър пише:

Крипто активите имат потенциал. Но за да реализират този потенциал, е необходима институционализация. Институционализирането е мащабното участие на банки, брокери, борси, доставчици на платежни услуги, финтехове и други субекти в екосистемата на световните финансови услуги в крипто пазара. Смятаме, че това е необходима следваща стъпка за крипто да се създаде доверие и мащаб. 

Ръководителите на Coinbase Джеф Хоровиц Ерик Скро, вицепрезидент на финансите, очертават три еволюционни етапа за крипто.

Coinbase смята, че крипто ще се развие на три етапа: инвестиции / спекулации (в които се намира индустриятав момента), институционализация и полезност. Фазата на институционализация и комунални услуги може да се осъществи едновременно. Но, за да се премести от инвестиции / спекулации до полезност, криптото трябва да стане по-ликвидно, надеждно и достъпно. 

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Crypto.com си партнира с Леброн Джеймс

Ходът е предназначен да научи децата на крипто технологията и начините, по които тя може да повлияе на живота им.Приблизително 1,600 деца в I Promise School на четирикратния шампион на НБА ще научат з...
ЯНУ. 28, 2022 18:22 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Белгийски депутат е първия в Европа, който ще приеме заплата в Биткойн

Месечната заплата на депутата от Брюксел от 5,500 евро ще бъде конвертирана в Биткойн с помощта на платформата за крипто търговия Bit4You, съобщи Bruzz. Беукелаер, който представлява партията Хуманист...
ЯНУ. 28, 2022 16:34 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ръководителят на гейминг отдела в YouTube ще се присъедини към Polygon Studios

Във вторник Райън Уайът, ръководител на гейминга в YouTube, обяви, че ще напусне платформата за споделяне на видео през февруари. Отчасти благодарение на неговото лидерство, YouTube Gaming вижда над 2...
ЯНУ. 28, 2022 12:45 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Хакер направи пробив в Trezor и възстанови $2 милиона на собственика

Средствата са били съхранявани в хардуерен портфейл на Trezor, един от най-популярните портфейли за 'студено' съхранение.През 2018 г. Дан Райх, който е главен изпълнителен директор и съосновател в Tro...
ЯНУ. 27, 2022 17:35 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света