НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Dogethereum и резкия скок в цената на Dogecoin

ОКТ. 28, 2018 21:14 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Dogethereum и резкия скок в цената на Dogecoin

Цената на Dogecoin е нараснала с близо 60%, вероятно поради новината, че е пусната алфа версия на Dogethereum.


Базираният на меме Dogecoin, може потенциално да се е възползвал от скорошното пускане на Dogethereum, потвърждавайки предишните слухове.


Дневният обем на търговията също се повиши до 144 млн. долара от само 5 млн. долара преди това, според данни от Coinmarketcap, което е увеличение от 2800%.

Криптовалутата е достигнала пазарна капитализация от близо 687 милиона долара, което е приблизително 50% от върха на пазарната капитализация на валутата за всички времена.

Независимо от това, че е шеговит проект, криптовалутата има не малко потребители. Всъщност, Dogecoin - инфлационната монета - се оказа по-популярна за няколко периода в сравнение с криптовалути като Litecoin и Биткойн Кеш.

Новината идва, когато разработчикът на Етериум постанови, че "спадането до 2 ETH е ясен общ консенсус".

Първоначално Dogethereum беше щеше да бъде пуснат като отделна криптовалута, чийто ticker би бил DOGX. Тя щеше бъде създадена чрез хард форк, но общността реши да не разделя веригата Dogecoin.

Демонстрацията се очаква на 5-ти септември, за да се покажат Етериум и Dogecoin блокчейните.

Междувременно разработчиците на Етериум се придвижват напред с плановете си да мигрират към Proof-of-Stake протокол (PoS), за да гарантират, че той е "мащабируем и децентрализиран", пише анализаторът на пазара Антонио Мадейра от Cryptocompare.

Етериум планира да премине към PoS протокол, при който се изисква много по-малко изчислителна мощ и миньорите могат да печелят награди според баланса си.


СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Какво стои зад спада на крипто пазара?

Докато средният вход на текущия пазар е около $45,000, падането на Биткойн под тази силна подкрепа може да доведе до началото на по-силна корекция на пазара.Заслужава да се отбележи, че по-голямата ча...
СЕП. 20, 2021 15:09 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Цената на Cosmos (ATOM) достигна нов връх на фона на пазарния спад

Въпреки че се е отдръпнала до $40.82 към момента на публикуване, този скок бележи първия път, когато криптовалутата ATOM пробива над нивото то $40. Спечелвайки над 360% от средата на юли, Cosmos вече ...
СЕП. 20, 2021 12:04 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

'Hydra' актуализацията на Cardano ще е революционна

Основателят на Cardano Чарлз Хоскинсън казва, че нова инициатива, наречена “Hydra”, се разработва на новия хард форк Alonzo, за да подобри аспектите на мащабируемостта и съхранението. Lot's to say abo...
СЕП. 19, 2021 20:38 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Китове местят Етериум (ETH) за над $750 милиона

Според данните, споделени от услугата за проследяване на Whale Alert, през последните 36 часа притежателите на големи количества крипто, известни като китове, са прехвърлили 251,261 ETH - втората най-...
СЕП. 19, 2021 10:24 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света