НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Dogecoin е екзистенциална заплаха за криптовалутите, според основателя на Cardano

МАЙ. 7, 2021 12:37 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Dogecoin е екзистенциална заплаха за криптовалутите, според основателя на Cardano

Основателят на Cardano (ADA) Чарлз Хоскинсън не е фен на Dogecoin (DOGE).

В нова актуализация за състоянието на Cardano и крипто пазарите, Хоскинсън казва, че DOGE не е устойчив и вероятно ще доведе до системен катастрофален провал, който ще ощети милиони инвеститори.


Той вярва, че подобно събитие може да "унищожи репутацията" на крипто индустрията и дори да доведе до по-строги регулации.


Главният изпълнителен директор на Input Output Hong Kong (IOHK) казва, че коренът на проблема е, че хората не купуват Dogecoin за неговата полезност.


"Когато някой купи DOGE, ако погледнете коментарите на общността, 99% от тях са: Ще забогатеем.

Единственият начин да забогатеете с DOGE е, ако вземете своя Dogecoin и го продадете на някой друг. Така че този друг човек, трябва да се попитате - защо го купува?

Закупуват ли това, защото възнамеряват да го използват за нещо? Или купуват това, защото искат да получат 10x възвръщаемост?

Ако този манталитет продължи [...] ще се случи паническа разпродажба.
"


Хоскинсън посочва високата концентрация на богатство като друг потенциален проблем за инвеститорите.


"И ако погледнете разпределението на монетата, над 90% от притежанията се държат от по-малко от 1% от участниците, така че по всяко време може да се случи каскаден провал и хората, които продават, винаги са на печалба, така че независимо дали продават DOGE на $0.60 или $0.01, те правят огромна печалба.

Така че катастрофалният провал е най-вероятният резултат тук, тъй като хората със значително нереалистични очаквания и много ограничен опит в инвестирането придобиват тези активи, а след като веднъж настъпи провалът, тяхното мнение за цялата индустрия ще бъде същото като на Бил Мейър, същото като много хора в мейнстрийма, като Чарли Мънгър.
"


Dogecoin се търгува на $0,61 към момента на писане като нарасна с огромните 95% през последната седмица, но спадна с близо 14% през последните 24 часа, според CoinMarketCap.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (3)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Тези малки криптовалути са на път към 100x растеж, според Ларк Дейвис (видео)

В ново видео Дейвис подчертава, че Polkadot и Kusama (KSM), тестовата мрежа за Polkadot, пускат своите паравериги.Параверигите и на двете платформи са форма на персонализиран блокчейн, който е специфи...
ЮНИ. 12, 2021 14:10 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

$4 милиона печалба от Dogecoin: Основателят на Етериум говори за инвестицията си

Виталик разкри, че е направил повече от $4 милиона от инвестиция в Dogecoin. Всичко това през 2016 г. И разбира се, Илон Мъск се съгласява с някои от неговите коментари.Всъщност, въпреки че беше впеча...
ЮНИ. 12, 2021 13:20 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Братът на министър-председателят на Канада раздава безплатен Dogecoin (DOGE)

За всеки, който не следи отблизо крипто пространството: шеговитата криптовалута, създадена през 2013 г. като конкурент на Биткойн, сега се превърна в шестия най-голям дигитален актив по пазарна капита...
ЮНИ. 11, 2021 17:39 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Съосноватeлят на Reddit обяви подкрепата си за Етериум

Оханян предпочита ЕтериумОханян разкри, че основният му интерес е към Етериум блокчейна, добавяйки, че Етериум "има най-много какво да доказва“.Той обясни, че харесва Етериум заради многобройните му п...
ЮНИ. 11, 2021 19:14 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света