НАЧАЛО Прессъобщения

Dogecoin (DOGE) поскъпва след добри новини, ликвидността на XRP се покачва, а Tradecurve Markets (TCRV) приближава до етап 6

септември 26, 2023 11:34 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Dogecoin (DOGE) поскъпва след добри новини, ликвидността на XRP се покачва, а Tradecurve Markets (TCRV) приближава до етап 6

Добри новини за Dogecoin (DOGE), XRP (XRP) и Tradecurve Markets (TCRV), тъй като интересът към тях се увеличава след последните събития.

При последните събития Dogecoin (DOGE) претърпя забележително увеличение на цената след новината, че FTX няма да ликвидира DOGE притежанията си на стойност $42 милиона. Освен това XRP стана свидетел на рязко повишаване на ликвидността след значителното решение на SEC от юли.

Междувременно Tradecurve Markets (TCRV) е на прага на достигането на етап 6 от предварителната си продажба. 

>> Регистрирайте се за предварителната продажба на Tradecurve Markets<<

Dogecoin (DOGE): Поскъпва след новините от FTX 

Dogecoin (DOGE) преживя бурна седмица, тъй като ранните доклади сочеха, че FTX може да ликвидира DOGE на стойност $42 милиона. Първоначално тази новина хвърли сянка върху цената на Dogecoin, като я накара да спадне. Въпреки това в официалните съдебни документи, публикувани на 20 септември, Dogecoin изненадващо не се появи в списъка на 10-те най-големи криптоактива в рамките на имуществото на FTX.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Този развой на събитията облекчи опасенията и стойността на Dogecoin се възстанови от $0.060 до $0.062. В резултат това отрази устойчивостта на монетата и способността ѝ бързо да се възстановява от пазарната несигурност.

С по-нататъшните новини, че Илон Мъск иска да добави месечна абонаментна такса към X, хайпът около Dogecoin се увеличава. Поради всички тези причини експертите прогнозират, че до декември 2023 г. цената на Dogecoin ще нарасне до $0.098. 

>> Регистрирайте се за предварителната продажба на Tradecurve Markets<<

XRP: Ликвидността се покачва след решението на SEC

При XRP се наблюдава забележителен ръст на ликвидността след решението на Комисията по ценните книжа и борсите от юли. Неотдавна федералният окръжен съдия Анализа Торес’ постанови, че XRP не се квалифицира като нерегистрирана ценна книга, освен когато се използва за набиране на средства от институционални източници. 

Според анализатор от Kaiko, след тази новина ликвидността на XRP в САЩ рязко се е повишила.

Кумулативният обем на търговията с XRP в САЩ е достигнал впечатляващите $30 милиарда през 2023 г. Тази цифра на ликвидност надхвърля тази на Solana, която възлиза на приблизително $28 милиарда.

Тази новопоявила се ликвидност показва подновеното доверие на инвеститорите в монетата XRP и подчертава положителното въздействие на регулаторната яснота. Ето защо пазарните анализатори остават уверени, че цената на XRP може да се намира между $0.73 и $0.79 в рамките на четвъртото тримесечие на 2023 г. 

Tradecurve Markets (TCRV): Наближава етап 6 на предварителната продажба

Tradecurve Markets (TCRV), нововъзникващ играч в пространството на криптовалутите, създаде вълнение сред крипто сектора с текущата си предварителна продажба. С наближаването на Етап 6 от предпродажбата TCRV вече е постигнала значителни успехи. С над 18,000 потребители, които са се включили, и впечатляващите $6 милиона, набрани от платформата, тя предизвиква значителен интерес в крипто общността.

Чрез своя хибриден инфраструктурен модел тази платформа ще се конкурира с гиганти като Binance. Например, докато Binance се фокусира само върху криптовалутите – Tradecurve Markets ще позволи търговията с всички деривати, използвайки една сметка. Това ще увеличи и удобството за търговците.

Освен това липсата на поверителност е друг проблем, който Tradecurve Markets елиминира. Докато популярните платформи изискват преминаването през натрапчиви KYC процеси, тази променяща играта платформа няма да го направи. 

По същество потребителите могат да открият сметка само с помощта на работещ имейл. С този подход Tradecurve Markets дава възможност на потребителите да се насладят на частен опит в търговията.

Родният токен на платформата, TCRV сега струва само $0.025 в етап 5 на предварителната му продажба. Когато започне Етап 6 обаче, цената ще скочи до $0.03. Имайки ниска пазарна капитализация, TCRV според мнозина може да отбележи по-бърз скок на стойността си от Dogecoin и XRP. 

Всъщност експертите прогнозират 100-кратен скок след пускането му на пазара и включването му в Tier-1 централизирани крипто борси.

За повече информация относно предварителната продажба на Tradecurve Markets (TCRV):
Уебсайт: https://tradecurvemarkets.com/
Предварителна продажба за покупка: https://app.tradecurvemarkets.com/sign-up
Twitter: https://twitter.com/Tradecurveapp


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

История на цената на Bitcoin, прогнози за цената на Chainlink и Meme Moguls

През последните две години пионерската криптовалута Биткойн претърпя значителна корекция, както и останалата част от крипто пазар, включително Chainlink.

декември 2, 2023 22:02 3 мин. четене

Преглед на алткойнът, който привлича погледите на Solana (SOL) и Binance Coin (BNB) китовете

Определени алткойни привличат вниманието и интереса на крипто китовете на процъфтяващия пазар на дигитални активи.

декември 2, 2023 13:58 3 мин. четене

Предстоящо вълнение: Водещ криптоаналитик прогнозира, че цената на Dogecoin (DOGE) ще скочи до $1

Хората се вълнуват от неотдавнашната прогноза, в която се твърди, че цената на Dogecoin (DOGE) може да достигне $1, но дали тази прогноза не е прекалено оптимистична предвид настоящите пазарни условия?

декември 2, 2023 12:00 3 мин. четене

Еволюция на дигиталната валута: Фокус върху Ethereum и VC Spectra

В постоянно развиващия се пейзаж на дигиталните валути две имена се открояват със своите иновативни подходи и потенциал за бъдещ растеж: Ethereum (ETH) и VC Spectra (SPCT).

декември 2, 2023 9:46 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.