НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Дните на Биткойн максимализма са преброени

НОЕ. 29, 2020 16:11 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Дните на Биткойн максимализма са преброени

Старшият вицепрезидент Ripple Ашиш Бирла каза, че Биткойн не е единствената криптовалута, която ще оцелее.

 

В неотдавнашен подкаст на Lend Academy, Ripple SVP Ашип Бирла, който служи и като главен мениджър на RippleNet, заяви, че дните на Биткойн максимализма са приключили, докато говори за цялостното му възприятие за пазара.

 

“Мисля, че дните, когато хората вярваха, че ще има само Биткойн, са приключили. Мисля, че е ясно, че ще има много дигитални активи и ще има много традиционни активи, които ще бъдат токенизирани.” 


Подобно на главния изпълнителен директор на Ripple, Брад Гарлингхаус, Бирла е убеден, че BTC не може да служи като адекватно платежно средство, но той го разглежда като “иновативна алтернатива на златото”. 

 

“Когато виждате пазар с несигурност, какъвто виждате днес, с печатането на пари от страна на Фед и други централни банки, [Биткойн] може да се хареса, нали знаете, като сигурно убежище, както е било или все още е златото.”

 

Що се отнася до XRP, Бирла вярва, че това е канал за по-ефективна глобална система за разплащания и казва, че Ripple ще продължи да разширява своето решение за ликвидност при поискване (ODL), задвижвано от XRP, в световен мащаб и до онези страни, където те ще могат да получат регулаторно одобрение.

 

Ripple наскоро представи своя продукт за заемане. Бирла спомена, че това е само първия от редица нови продукти, като скоро ще се насочат и към e-commerce.

 

“Заемането е само един пример за други продукти, които можем да предложим на нашите клиенти на RippleNet, които решават реални проблеми за тях. Получавате заеми, получавате авансови плащания, което отваря много други пространства, в които да иновираме. По-конкретно, e-commerce (електронната търговия).”

 

Докато мнозина са убедени, че дигиталните валути на централната банка представляват екзистенциална заплаха за XRP, Бирла заяви, че те нямат нищо общо с блокчейна. От своя страна, RippleNet може да свърже централизирани CBDC в оперативно съвместима мрежа.

 

“RippleNet всъщност може да вземе тези местни CBDC и да ги свърже, за да направи парите по-ефективни, така че мисля, че това е много добро нещо за компании като Ripple.”

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Биткойн може действа като злато според Банката на Сингапур

Голямата институция обаче вярва, че BTC и други алткойни могат да заменят златото по отношение на това да служат като запас от стойност. Още от въвеждането на Биткойн в края на 2000-те години хор...
ЯНУ. 25, 2021 22:52 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн е по-сигурен от злато и облигации

В статия, публикувана в CNN, Скарамучи и колегата на му от SkyBridge Брет Месинг твърдят, че BTC е станал жизнеспособен вариант за дългосрочни инвеститори, търсещи убежище от инфлацията.  Ав...
ЯНУ. 25, 2021 21:22 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Valkyrie Digital Assets подава заявление за Биткойн ETF

Фондът Valkyrie Bitcoin ще бъде включен в списъка на Нюйоркската фондова борса и Coinbase Custody Trust Company, LLC ще служи като попечител на предложения ETF, според регистрираната в Далас Valkyrie ...
ЯНУ. 25, 2021 14:54 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

MicroStrategy купува още Биткойн

Неговият главен изпълнителен директор Майкъл Сейлър написа в Twitter, че MicroStrategy е похарчил 10 милиона долара, за да придобие 314 BTC. MicroStrategy has purchased approximately 314 bitcoins for ...
ЯНУ. 24, 2021 21:16 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света