НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Дневните транзакции на Polygon се сринаха с 50%

ОКТ. 12, 2021 23:38 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Дневните транзакции на Polygon се сринаха с 50%

Polygon увеличи таксите за транзакции, за да избегне спам атаки в мрежата. Общността обаче не приветства добре актуализацията. В момента MATIC е изложен на риск от стръмна корекция.

Спад в активността на Polygon


Дейността по веригата на Polygon намалява рязко. Средният дневен брой транзакции в мрежата е спаднал с близо 50% през последните няколко дни. Приблизително шест милиона транзакции са направени на 3-ти октомври, докато на 11-ти октомври са записани само три милиона транзакции.


Значителният спад в мрежовата активност изглежда е свързан с неотдавнашния скок на цените на газта.


Съоснователят на Polygon, Сандийп Найлвал, предложи да увеличи таксите за транзакции в мрежата от 1 gwei до 30 gwei в опит да ограничи спам транзакциите в блокчейна. Този ход предизвика критики сред общността за това колко "децентрализирана" е мрежата. Въпреки това, вместо актуализация по подразбиране, промяната беше по-скоро "препоръка". Найлвал каза:


Тази промяна се препоръчва за намаляване на спам транзакциите в мрежата. Тъй като това е конфигурация на ниво клиент, вие сте свободни да стартирате вашия нод със стари/различни настройки според вашето желание.Докато скокът в таксите за транзакции има за цел да затрудни спам атаките, той също така обезкуражава разработчиците да създават нови приложения в мрежата на Polygon. В момента MATIC е изложен на риск от остра корекция.


Разработчикът на Get Protocol, kasperk, каза, че обмислят да преместят техния проект в други мрежи, след като цената на издаване на NFT билети внезапно се е увеличила с 30 пъти.


MATIC все по-близо до засилена волатилност


Изглежда, че MATIC, криптовалутата на Polygon, все още не е реагирала на повишаването на цената на газта. В момента се консолидира, правейки поредица от по-ниски върхове и по-високи дъна, което доведе до образуването на симетричен триъгълник на дневната графика.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ
Броят на активните адреси на Polygon за първи път надмина тези на Етериум


С приближаването на MATIC към върха на триъгълника шансовете за значителен скок на волатилността се увеличават. Дневната свещ, затваряща се извън ценовия диапазон от $1.40 до $1.10, трябва да определи накъде ще тръгне актива.
MATIC може да се повиши с повече от 84%, за да тества отново своя връх от $2.70, достигнат в средата на май, след като преодолее следващото ниво на съпротива. И все пак, скок в натиска на продажбите, може да избута цената под нивото на подкрепа от $1.10 и да доведе до остра корекция до $0.62.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (1)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Малък алткойн скача значително след листинг на Coinbase

В нова блог публикация компанията обяви, че ще пусне поддръжка за Assemble Protocol (ASM) на Coinbase Pro.Този ход накара цената на монетата с ниска капитализация да скочи с над 220% от $0.03 до $0.11...
ОКТ. 22, 2021 00:37 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

6 обещаващи криптовалути за 2022г.

Polygon (MATIC)В скорошна крипто актуализация YouTube личността каза, че решението за мащабиране на Етериум от втори слой Polygon набира скорост, след като сключи партньорство с компанията за хазарт н...
ОКТ. 21, 2021 22:12 3 МИН . ЧЕТЕНЕ

Огромни печалби се очертават за Етериум

В поредица от туитове Бенет обяснява как ETH може да се увеличи до $20,000 до януари 2022 г. при правилните пазарни условия.“Ако $BTC пробие $65,000 без значително отдръпване първо, $ETH вероятно го п...
ОКТ. 21, 2021 18:17 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Етериум проби над $4,000 - какво да очакваме?

Текущата цена на актива е малко над $4,000, което е увеличение от 4% през последната седмица.Последният възход е резултат от повторното нарастване на популярността на незаменимите токени (NFT), DeFi п...
ОКТ. 20, 2021 19:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света