НАЧАЛО Биткойн Алткойни

DigiByte (DGB) се насочва към $0.11 след бавно възстановяване

ФЕВ. 25, 2021 20:44 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 DigiByte (DGB) се насочва към $0.11 след бавно възстановяване

Цената на Digibyte (DGB) спада от 20-ти февруари, но потвърди $0,05 като дългосрочно ниво на подкрепа.

DigiByte се очаква да се насочи към по-високи нива на съпротива след стабилизиране.


Повторен тест за DigiByte


Цената на DGB спада, откакто достигна рекорд от $0,091 на 20-ти февруари.


Спадът върна DGB до зоната от $0,05. Преди това ниво е действало като съпротива, но сега е потенциално потвърдено като подкрепа.


Техническите показатели са възходящи, както се вижда от бичия кръст в стохастичния осцилатор и нарастващите MACD и RSI.Текущо движение


Дневната графика показва, че DGB също е отскочил при корекцията от 0,5 фиб при последното движение нагоре. Най-ниските нива на фитила в тази свещ дори достигнаха ниво 0.618 фиб.


Техническите показатели в дневната времева рамка са на решаващо ниво при определяне дали тенденцията е бича или меча. RSI е на 50, а стохастичният осцилатор е близо до мечи кръст.


Откскок от текущото ниво на подкрепа вероятно ще накара RSI и стохастичния осцилатор да отхвърлят мечи тенденции, за да се придвижат нагоре.Двучасовата графика показва, че въпреки излизането от низходяща линия на съпротива, DGB все още не е преминал над зоната на съпротива от $0,064. Техническите показатели обаче са възходящи.


Възстановяването на малката зона на съпротива от $0,064 вероятно ще потвърди, че тенденцията е възходяща, поне в краткосрочен план.Брой вълни


Броят на вълните предполага, че DGB е в подвълна пет (оранжева) от дългосрочна вълна три (бяла), която започна през декември 2020 г.


Най-вероятната цел за върха на това движение се намира между $0,109- $0,117. Този диапазон се намира чрез използване на дължината от 2,61 на вълна 1 (бяла), проекцията на дължините на подвълните 1-3 (оранжево) и външен ритрейсмънт на подвълна четири (черно).


Спад под върха от $0.03 на подвълна 1, би направило невалиден този конкретен брой вълни.DGB / BTC


Търговецът на криптовалути @Incomeharks очерта графика на DGB / BTC, заявявайки, че тенденцията изглежда възходяща и очаква цената на DBG да се повиши.След туита DGB се движи около 1100 сатоши, които преди са действали като съпротива. Докато отскокът е слаб, DGB се е преместил леко нагоре.


Техническите показатели са неутрални / мечи, така че е възможно DGB да се консолидира между нивата от 1100 до 1900 сатоши.


Към момента на писане не може да се определи посоката на дългосрочната тенденция.Заключение


Докато DGB/USD се търгува над $0,05, се очаква да продължи да се увеличава към $0,11. DGB / BTC се консолидира в диапазон между 1100 и 1900 сатоши.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (1)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

250 милиона XRP бяха прехвърлени на Bitstamp

Междувременно Ripple продължава да изпраща XRP до платформата за търговия Huobi, за да поддържа ликвидността на монетата.250 милиона XRP в движениеПрез последните 15 часа екипът на Whale Alert е забел...
АВГ. 4, 2021 19:39 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Дали цената на Cardano ще се срине?

В сесия за въпроси Хоскинсън отхвърли техническия анализ, като предположи, че пазарите вече са твърде сложни, за да може да работи. Думите му дойдоха в отговор на Питър Бранд, който показа модел на гл...
АВГ. 4, 2021 11:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Крипто китовете прехвърлят $374 милиона в Tether (USDT)

BTC се търгува на $38,280 към момента на публикуване, но в един момент скочи до максимум от $42,628 през уикенда, според CoinGecko.В неделя неизвестен портфейл изтегли USDT на стойност над $153.14 мил...
АВГ. 3, 2021 20:37 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн и Етериум виждат значителен отлив на капитал

Инвестиционните продукти, които проследяват стойността на Cardano и XRP, отчитат незначителен приток от $1,1 милиона и $0,5 милиона, според данни, предоставени от CoinShares.Продуктите с множество акт...
АВГ. 3, 2021 11:45 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света