НАЧАЛО Други

Дейвид Маркъс от блокчейн групата на Facebook, напусна Coinbase

АВГ. 12, 2018 11:29 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Дейвид Маркъс от блокчейн групата на Facebook, напусна Coinbase

Главата на Facebook блокчейн групата Дейвид Маркъс съобщи, че се отказва от позицията си на борда на американският крипто обмен Coinbase в петък, 10-ти август, в изявление, наблюдавано от различни медии.


Маркъс, който се присъедини към борда на борсата през декември 2017 г. и пое групата за изследване на блокчейн във Facebook през май, заяви, че сега смята, че е "подходящо" да напусне.


"Заради новата група, която създавам във Facebook около блокчейн, реших, че е подходящо да напусна борда на Coinbase."

... Бях много впечатлен от таланта и изпълнението, които екипът ми показа по време на мандата ми, и ми се иска екипът да получи целия успех, който заслужава да занапред.

Решението е в резултат на продължаващите слухове да се въртят за потенциално придобиване на Coinbase от Facebook. Миналия месец платформата за социални медии позволи на обмена да рекламира услугите си, като отмени забраната, която влезе в сила през януари.

Съответно, цитираните източници посочват, че "конфликт на интереси" стои зад решението на Марк да се откаже от поста.

Според говорител на Facebook, който говори със CNBC, това е "за да се избегне появата на конфликт, а не заради действителен конфликт".

"Под ръководството на Дейвид, Facebook е готов да бъде един от водещите играчи в крипто...", заяви Райън Гилбърт, партньор в Propel Venture Partners и малък инвеститор в Coinbase.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Twitter стартира проверка на NFT профилни снимки

Разбира се, може да “притежавате” тази анимационна маймуна в снимката на вашия профил, в смисъл, че токенът е прикрепен към вашия Етериум адрес в леджъра – но какво пречи на някой просто да щракне с д...
ЯНУ. 24, 2022 15:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Google Pay наема бивш изпълнителен директор на PayPal за разширяване на крипто услугите

Според Bloomberg, Google Pay, един от водещите цифрови портфейли за плащания, е наел бившия изпълнителен директор на Paypal Арнолд Голдбърг, в опит да разшири и ускори своите крипто операции.Google на...
ЯНУ. 24, 2022 11:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Майкъл Новограц предложи облог за $1 милион на Биткойн критика Питър Шиф

Новограц предложи на най-знаменитият Биткойн критик облог за $1 милион спрямо често повтаряното предсказание на Шиф, че пазарът на криптовалути ще се срине.Крипто магнатът залага, че Биткойн ще се тър...
ЯНУ. 23, 2022 21:47 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ел Салвадор продължават да купуват по време на спада

Новото допълнение към BTC резервите на Ел Салвадор беше обявено от президента Наиб Букеле, който потвърди, че покупката на 410 BTC е извършена срещу $15 милиона, поставяйки цената на приблизително $36...
ЯНУ. 23, 2022 12:29 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света