НАЧАЛО Други

Децентрализираните валути имат ли предимство?

СЕП. 16, 2018 13:57 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Децентрализираните валути имат ли предимство?

Криоптовалутите имат толкова много технологии зад тях, които са превзели финансовите сектори от цял свят и това е главно благодарение на своята децентрализирана система.

От въвеждането им в света, крипто се оказа това, което много търговци чакат.

Във финансовия свят, свободата всъщност не беше нещо обичайно, но с въвеждането на криптовалутите, рестрикцията изчезва.

Освен инвестициите, много търговци на крипто изглежда са заловени между централизма и децентрализацията в крипто пространството.

Децентрализираната идея е пакетна сделка за много инвеститори. Да можем да ги освободим от всякакви ценности, източващи субекти, които ги изяждат чрез посредници, трети страни, централни сили, правителство и др.

Централизираните криптота не са под контрола на правителствата, но мисълта, че някой е "зад волана" и има способността да го изключи за хиляди инвеститори, е ужасяваща мисъл.

Свободата и неяснотата на пазара са това, което привлича инвеститорите в индустрията.

Когато става въпрос за света на крипто, предпочитанията и какво харесват индивидуални хора са от решаващо значение. Въпреки това, когато са изиграни вече всички карти, изглежда, че децентрализираните цифрови валути са тези, които са в полза, и тези, които имат ключа към централизираните цифрови валути. Това би се дължало на простата концепция зад него.

Дали тази технология ще пусне своите корени в новия свят или ще отшуми в близките години е повод за множество дискусии и дебати, които тепърво предстои да видим.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Робърт Кийосаки коментира мерките срещу крипто на Китай

Известният инвеститор в недвижими имоти и автор на книгата “Богат татко, беден татко” Робърт Кийосаки се насочи към Twitter, за да сподели каква според него е причината, поради която Китай обяви нова ...
СЕП. 25, 2021 12:10 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Половината от притежателите на крипто търсят одобрение от известни личности, според проучване

Според проучване на Morning Consultant сред 2,200 възрастни в Съединените щати, 45% от анкетираните, които държат криптовалути, посочват, че е вероятно да търсят експозиция към дигитален актив, ако то...
СЕП. 25, 2021 21:11 3 МИН . ЧЕТЕНЕ

Джо Байдън номинира сериозен критик на криптовалутите като банков регулатор

Администрацията на Байдън възнамерява да номинира професора от университета Корнел Сауле Омарова за следващия "контролер на валутата" (OCC), съобщи Bloomberg в сряда. За първи път се заговори, че адми...
СЕП. 25, 2021 13:14 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Внучката на Уорън Бъфет е привърженик на Етериум и NFT

Внучката на легендарния бизнес магнат казва, че Етериум (ETH) е валутата на NFT пространството, докато конкурентите като Cardano и Solana се опитват да оспорят господството на Етериум в сектора.Бъфет ...
СЕП. 25, 2021 16:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света