НАЧАЛО Прессъобщения

Децентрализираната DeeStream (DST) предизвиква инвестиции от притежателите на Solana (SOL) и Ethereum (ETH) в световен мащаб: Анализаторите прогозират 100Х

16.03.2024 22:59 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Децентрализираната DeeStream (DST) предизвиква инвестиции от притежателите на Solana (SOL) и Ethereum (ETH) в световен мащаб: Анализаторите прогозират 100Х

Пазарът на криптовалути е развълнуван, тъй като DeeStream (DST), децентрализирана платформа за онлайн стрийминг, изградена върху блокчейн, привлича вниманието на инвеститорите в световен мащаб, особено на тези, които притежават Solana (SOL) и Ethereum (ETH).

През последните седмици Solana (SOL) отбеляза рязък скок в цената въпреки волатилността на крипто пазара, докато бичият импулс на Ethereum (ETH) срещна препятствие.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Въпреки това, с прогнозите на анализаторите за 100Х ръст, DeeStream (DST) предизвика лавина от инвестиционен интерес, правейки паралели с успешните истории на водещи криптовалути като Solana (SOL) и Ethereum (ETH).

Solana (SOL) поскъпва на фона на пазарната волатилност

Solana (SOL) отбеляза рязък скок в цената, като достигна между $131 и $185 към момента на писане на статията, отбелязвайки забележително увеличение от 26% за седмицата. Въпреки волатилността на цялостния крипто пазар, Solana (SOL) демонстрира устойчивост, като за кратко спадна до $160, преди да се възстанови до $186. Неотдавнашният скок на цената на Solana (SOL) последва съобщението на Binance за интегриране на мрежата Solana (SOL) в нейния портфейл Binance Web3 Wallet.

Представянето на цената на Solana (SOL), която се е повишила с над 840% за 1 година, съответства на теорията за вълните на Елиът, което предполага повтарящи се цикли, движени от психологията на инвеститорите. Нарастването на общата стойност, заключена в мрежата на Solana (SOL), и благоприятните курсове за търговия с фючърси свидетелстват за положителни настроения сред търговците.

Ethereum (ETH) е изправен пред мечи натиск, тъй като съпротивата потиска динамиката

През последните седмици цената на Ethereum (ETH) отбеляза забележително повишение, като месечният ѝ диапазон обхващаше от $2,742 до $3,681, отбелязвайки положителен ръст от 30%. Въпреки това бичият импулс срещна препятствие, тъй като цената на Ethereum (ETH) се сблъска със съпротива около границата от $4,10. Въпреки първоначалните опити за задържане на границата от $4,000, Ethereum (ETH) се сблъска с низходяща корекция, отразяваща цялостните пазарни настроения.
През последните четири дни цената на Ethereum (ETH) претърпя забележителен спад от 9%, пробивайки ключовото ниво на подкрепа при $3,700. Този пробив, в съчетание с отклонението от модела на възходящия канал на дневната графика, сигнализира за засилен натиск от страна на продавачите и за потенциално обръщане на мечия тренд. Анализът на 4-часовата графика разкрива допълнителни индикатори за мечи настроения, като Ethereum (ETH) проби под критичната динамична подкрепа на 50-ЕМА.

Децентрализираната компания DeeStream (DST) предизвиква инвестиции

Традиционните платформи за стрийминг често са критикувани заради централизирания си характер, при който стриймърите рискуват да получат забрани за изразяване на мнение, а тегленията могат да отнемат дни с високи такси. С DeeStream (DST) потребителите могат свободно да изразяват себе си, без да се страхуват от цензура, стига това да е в рамките на закона. Понастоящем, на етап 2 от предварителната си продажба, токените DeeStream (DST) са на цена от само $0.055, което предлага на ранните инвеститори възможността да се включат в този обещаващ проект.

Децентрализираният модел на управление на платформата позволява на притежателите на токени да оформят нейното бъдеще, като инвеститорите в предварителната продажба получават дял от 50:50 с DeeStream (DST), докато държат своите токени. С преминат одит, екипни токени, блокирани за 1,000 дни, и ликвидност, блокирана за цял живот, DeeStream (DST) може да е готова за растеж и иновации в постоянно развиващия се сектор на онлайн стрийминга.

Научете повече за предварителната продажба на DeeStream (DST), като посетите уебсайта тук


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Може ли Algotech да бъде по-добра дългосрочна инвестиция от Bitcoin и Ethereum?

Algotech (ALGT) привлича вниманието в света на криптовалутите, обещавайки различни предимства, които в бъдеще може да и предоставят нужния потенциал, за да я превърнат в по-добра дългосрочна инвестиция в сравнение с Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH). 

18.04.2024 16:01 4 мин. четене

Kои са най-популярните криптовалути в Япония през април?

Япония е един от бенчмарк крипто пазарите, като местните инвеститори много често задават темпото в световен мащаб. Затова в тази статия може да разгледате кои са едни от най-модерните криптовалути, които се търгуват там.

18.04.2024 15:02 3 мин. четене

Коя криптовалута да следим сега? Едни от най-актуалните криптовалути, които привличат интереса на китовете: Ethereum (ETH), Solana (SOL) и Furrever Token (FURR)

В постоянно променящия се пейзаж на крипто пазара, където цари волатилност, инвеститорите постоянно търсят възможности за значителна възвръщаемост.

18.04.2024 14:02 5 мин. четене

Трябва ли да следите движенията при Retik Finance (RETIK) през 2024 г.? Експертен анализ

Тъй като пазарът на децентрализирани финанси (DeFi) продължава да се развива, се появи нов претендент, който привлича вниманието на инвеститорите и крипто ентусиастите. 

18.04.2024 11:05 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.