НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Датчанин напуска работа, продава къщата и залага всичко на Биткойн

НОЕ. 3, 2018 10:20 3 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Датчанин напуска работа, продава къщата и залага всичко на Биткойн

В неотдавнашен късометражен филм от Wall Street Journal, репортерът Томас Ди Фонцо следва Диди Тайхуту - човек, който е продал къщата, автомобила и бизнеса си, за да инвестира в Биткойн.


Представяйки зашеметяващ случай на категорично убеждение в крипто, филмът описва как хората могат да стигнат до крайности, за да се измъкнат от живота, търсейки собствената си лична версия на щастието.

Резултат с изображение за bitcoinfamily

Видеоклипът се започва с Тайхуту, който си татуира символа на Биткойн на ръката си.


"Наистина мисля, че криптовалутите ще бъдат новите пари", казва той. "Мога да купя ламборджини с крипто, мога да купя къща с крипто, мога да купя хранителни продукти с крипто, мога да си купя пица с крипто".

Въпреки че Биткойн загуби приблизително 70% от стойността, откакто достигна върха през декември 2017 г. по време на последния бичи пазар, Таихуту все още има татуировката и все още е бичи настроен.


Той купи по-голямата част от BTC си през февруари 2017 г., когато струваше около $1000 долара за токен.


След това той купува повече през ноември 2017 г., когато е приблизително $10 000 и се мести заедно със семейството си в парк за каравани на около 20 минути от дома си, където казва, че се радват на много по-естествен начин на живот, в близост до гората.


Биткойн в момента продава около $ 6300.


Въпреки че не би споделил колко пари е инвестирал, Тайхуту казва, че е загубил около $500 000 долара от пазарната катастрофа. Взимайки поука от своята загуба, той остава непоколебим.

Уау, това е спад от 50%, това е огромно, но отново, ние сме в Биткойн, в дългосрочен план. Така че, според нас, тази година ще достигне нов връх.


В едно по-ново интервю, Тайхуту се отдръпва малко, като предсказва, че BTC ще приключи годината някъде между $15 000 и $20 000. Той също така разкрива, че неговото търсене на господство над Биткойн е повече от спекулация.

След кратък престой на плажовете в Тайланд, Тайхуту мести семейството си в Холандия, където се регистрира като "бездомен", за да избегне холандските власти, за които се опасява, че може да го преследват, за да изкара децата си от училище.

Все още мислим, че нормалните училища подготвят децата за миналото, ние ги подготвяме за децентрализирано бъдеще.


Те в момента живеят в мобилен Биткойн дом, спонсориран от Xwise, Биткойн компания. Тайхуту дава речи за BTC и има последователи, и поддръжници от цял свят, които му изпращат всичко от храна до произведения на изкуството.

Това е напълно нормално за мен. Промених се от един костюмар до свободен човек.


Казва, че това ще сближи него и семейството му. И въпреки загубата от мечия пазар, той казва, че парите не са единствената мотивация.

Целта ми не беше да стана милионер. Целта ми беше да променя живота и го направих. Постигнах тази промяна и съм много доволен от това. Просто трябва да водите един много щастлив, минималистичен начин на живот и да покажете на децата си този начин и да бъдете много доволни от него.


Това негово действие се дължи на смъртта на баща му през 2017 г., който е бил само на 61 години, когато е починал.


Ти осъзнаваш, че животът може да минава много бързо.


Тайхуту казва, че е наследил работохолични наклонности от баща си, който управлявал частен институт, където са преподавали за компютърни приложения на хората. Рестриктивният начин на живот на баща му го кара да предприеме тази екзистенциална "мисия".

Ето и линк към видеото на Wall Street Journal https://www.wsj.com/articles/the-bitcoin-gamble-1541064604tron g>

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Фючърсният Биткойн ETF направи изключителен дебют

Борсово търгуваният фонд за Биткойн на ProShares (BITO) отбеляза най-високия “естествен” обем за първия ден за ETF, като цифрата достигна малко над $1 милиард до края на деня на откриването.Това е вто...
ОКТ. 21, 2021 15:41 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Илон Мъск коментира цената на Биткойн

Ексцентричният предприемач публикува снимка на двойка, която се взира в цените на Биткойн и Етериум от леглото си, като двете най-големи монети са с цени от $69,000 и $4,200. BTC достигна връх малко н...
ОКТ. 21, 2021 14:14 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Защо Биткойн достигна нов връх?

Според неотдавнашната публикация на Bloomberg, от инвестиционната банка JPMorgan смятат, че BITO Биткойн ETF, който бе стартиран на NYSE във вторник, не е причината за скока на цената на водещата крип...
ОКТ. 21, 2021 16:53 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето защо 2022г. ще е невероятна за Биткойн

В ново видео Дейвис каза, че скорошното натрупване на Биткойн от дългосрочни притежатели показва, че 2022 г. “може да бъде по-бича, отколкото можем да си представим”.Разглеждайки графика, споделена от...
ОКТ. 21, 2021 08:33 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света