НАЧАЛО Блокчейн

Dash обявиха тестнет на новата актуализация на мрежата

ЯНУ. 1, 2021 17:21 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Dash обявиха тестнет на новата актуализация на мрежата

Нова актуализация на блокчейн платформата Dash (v0.17) премина във фазата на тестване, според съобщение, публикувано в сряда.

Още през юли бе съобщено, че Dash Core Group се стреми да пусне тестнета на платформата преди края на годината.


Като част от съобщението, Dash разкри, че средата на тестовата мрежа е пет пъти по-голяма от Evonet, която е почти изключително собственост на Dash Core Group. Според Дана Алибранди, продуктов ръководител в Dash.


"Това е най-голямото внедряване на Dash Platform и следователно това издание бележи най-важното постижение в реализирането на дългосрочната визия на Dash за масово приемане."


Предлагайки детайли за актуализацията на протокола, съдържащи се във v0.17, Dash разкри, че е закърпил безкрайна уязвимост за монетиране на кредити. Версията v0.17 също включва функции за подобряване на пълната поддръжка на 'light' клиентa.


С v0.17 сега в тестнет, Dash казва, че пускането на v0.18 е следващата точка от дневния ред. Тази нова актуализация, планирана за края на януари или началото на февруари, ще включва още подобрения на протокола, както и подобрена функционалност за приложения за iOS и Android в рамките на платформата Dash.


Dash също обяви пускането на DashPay в публичната алфа фаза. DashPay е портфейл за социални крипто разплащания с разбираеми от човека адреси чрез слоя Dash Platform Name Service.


Докато някои други криптобизнеси предлагат четливи от потребителя потребителски имена за транзакции в затворена екосистема на портфейла, Dash преди това твърди, че услугата е обвързана със самия блокчейн.


Други функции включват също списъци с контакти и аватари, които според компанията ще подобрят удобството при плащане. Пълното публично пускане на портфейла за социални плащания е планирано за по-късно през 2021 г.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Блокчейн новини

Bancor представя нови стейкинг пулове и нов защитен механизъм

Bancor е основан през 2017 г. и е първият DeFi протокол, който въвежда AMMs в блокчейна. Базираната на Етериум платформа за обмен и кредитиране също така позволява на потребителите да печелят награди ...
ДЕК. 1, 2021 18:42 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

AMC и Sony ще раздадат NFT на купилите предварително билети за 'Spiderman'

AMC разширява своята привързаност към блокчейн до безплатни бонуси, които получавате с предварително поръчани билети. Веригата театри и Sony Pictures раздават 86,000 NFT на членове на Stubs Premiere, ...
НОЕ. 29, 2021 11:17 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Този протокол нарасна с над 1,500% за 10 дни

Появата на Boba Network предизвика някои установени L2 решения.Решенията на L2 виждат солидна доминантност от Arbitrum, но за второто място има ожесточена конкуренция от известно време.Някога това беш...
НОЕ. 28, 2021 19:40 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Виталик Бутерин предлага временно решение за проблемите с таксите на Етериум

Модификацията на EIP4488 беше предложена преди три дни в хранилището на GitHub за предложения за подобрение на Етериум от Бутерин и Дитрихс. EIP4488 има за цел намаляване на разходите за 'roll-ups' с ...
НОЕ. 28, 2021 22:35 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света