НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Данните показват, че мрежата на Chainlink нараства експоненциално

ФЕВ. 24, 2020 20:00 4 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Данните показват, че мрежата на Chainlink нараства експоненциално

Мрежата на Chainlink нараства с експоненциална скорост, сочат данни на IntoTheBlock.

Всеки ден се създават повече адреси и броят на притежателите продължава да нараства.


Позитивността около LINK може да се види във всички платформи за социални медии, което може да е признак за предстоящо повишаване на цените.


Положителна статистика


От началото на годината Chainlink влезе в масивно биче рали, което отбеляза скок в цената от 187%. Тази криптовалута започна от $ 1,70 и достигна нов максимум от $ 4,88 на 19-ти февруари. След пика си алткойнът навлезе в коригиращ период, който го натисна с над 15 процента.


Въпреки значителните корекции, които Chainlink преживя през последните няколко дни, интересът, който участниците на пазара проявяват към него, продължава да нараства. Според IntoTheBlock, фирма за машинно обучение и статистика за моделиране, през последната седмица са създадени общо средно 1,480 нови адреса на ден. Това превишава броя на адресите, които са нулеви, което представлява само 862 адреса на ден.


Мрежата на Chainlink нарасна с огромните 4,300 адреса през последните седем дни, и подобно поведение може да се наблюдава при броя на адресите, които държат LINK за дълъг период от време.


Статистическият модел на IntoTheBlock “Ownership by Time Held” оценява онези адреси, които държат актива повече от година, и ги определя като “ходлъри”. Тези, които имат период на държане от един до дванадесет месеца, са “крюзъри”, а тези, които притежават актива за по-малко от месец, са “трейдъри”.


На базата на тези параметри има над 20,000 ходлъри на Chainlink, представляващи повече от 20 процента от общите адреси с баланс в LINK. Междувременно 63,72 процента от всички адреси се считат за крюзъри, тъй като притежават тази криптовалута за период между един до дванадесет месеца. Новите адреси на трейдърите влизащи в мрежата и активно търгуващи LINK, представляват само 16,27 процента с малко над 16,000 адреса.


Доверието, което инвеститорите изглежда гласуват на LINK като инвестиционен инструмент, може да бъде наблюдавано и в социалните медии. С течение на времето общността на Chainlink става все по-социално ангажирана, тъй като изглежда, че нейните показатели се покачиха рязко през последния месец.


Общността става все по-ангажирана


Изглежда, че социалната ангажираност на Chainlink е избухнала от началото на февруари, според анализатрската компания LunarCRUSH. Базираната в Калифорния компания разкри, че ангажираността на LINK в общността първо е нараснал на 3-ти февруари, като през този ден се отчитат над 5,7 милиона ангажирания.


Независимо от това, 16 дни по-късно социалната ангажираност на тази криптовалута разби предишния рекорд с над 27 милиона.


LunarCRUSH оценява дълбочината на взаимодействието на общността във всички социални публикации. Те включват favourites (любими), харесвания (likes), коментари(comments), отговори(replies), ретуити(retweets), цитати(quotes), споделяния(shares) и други показатели. Фирмата за анализ на вярва, че тези показатели помагат да се определи доколко е ангажирана общността, около дадена криптовалута.


През последните 24 часа близо 80 процента от всички социални взаимодействия в множество социални медийни платформи са били бичи за Chainlink, съдейки по данни от LunarCRUSH. Положителното отношение на инвеститорите към LINK обаче може да се разглежда като отрицателен признак, като се има предвид, че един от най-успешните инвеститори в света Уорън Бъфет веднъж каза:


Бъдете предпазливи, когато другите са алчни, бъдете алчни, когато другите са предпазливи.


Тънка бариера на подкрепа


През последната седмица Chainlink се консолидира в рамките на тесен диапазон. Този диапазон се определя от нивото на подкрепа на $ 4 и нивото на съпротива на $ 4,87. Поради удължения период от време, в който LINK се движи в тази зона, това може да намеква, че е най-добре да не се търгува в нея. Пробивът под или над нея вероятно ще определи накъде ще тръгне Chaninlink.


Заслужава да се отбележи, че нивото на фиб корекция от 78,6 , което в момента служи като подкрепа, се тества постоянно през последните осем дни. Следователно силата на тази бариера може да отслабне с течение на времето.


Chainlink може да изпита значителна корекция за първи път, откактно влезна в биче рали в средата на декември 2019 г. На път надолу LINK може да намери подкрепа около 61,8, 50 или 38,2 процента нива на фиб корекция. Тези бариери на подкрепа са съответно 3,64, 3,26 и 2,87 долара.


Въпреки това, поради оптимизма, който може да се види в мрежата на Chainlink и нейната общност, бичият сценарии не може да бъде отменен. В резултат, нивото на съпротива от 4,87 долара може да бъде катализаторът, който тласка тази криптовалута нагоре. Затварянето над това препятствие може да предизвика възход до следващите нива на съпротива, които са между $ 5.76 и $ 6.88.


Сега е само въпрос на време LINK да пробие под подкрепата или над съпротивата.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Ripple са изпратили 74 милиона XRP до неизвестен портфейл

Whale Alert проследи хода в реално време, което се случи в две отделни транзакции за по 500 милиона XRP.Ripple държи повече от половината от общото предлагане на XRP. През декември 2017 г. компанията...
АПР. 16, 2020 16:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн и Етериум са двете най-лоши инвестиции за 2020 година след петрола

Това ли е силата на „запаса от стойност“, за който чуваме от години? Само и единствено петролът се представя по-зле в последно време.От началото на глобалната пандемия от коронавирус, световните пазар...
АПР. 1, 2020 14:30 3 МИН . ЧЕТЕНЕ

XRP може да претърпи сериозен възход до края на годината

Кризата, предизвикана от коронавирусът, тласна цената на криптовалутите до много месечни дъна. Криптовалутата на Ripple се справя особено слабо, като в момента се търгува в обхват около $ 0.17.&n...
АПР. 1, 2020 12:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

82% от инвеститорите в Етериум са купили над настоящата пазарна цена

Показателите сочат, че скоро ситуацията може да се влоши.Според данни на фирмата за блокчейн анализи IntoTheBlock, 30,21 милиона Етериум адреса, което се равнява на близо 83% от общия им брой, са н...
МАР. 31, 2020 18:14 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света