НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Дан Морхед смята, че инвеститорите реагират прекалено силно на отлагането на решението за ETF

АВГ. 9, 2018 23:17 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Дан Морхед смята, че инвеститорите реагират прекалено силно на отлагането на решението за ETF
Дан Морехед, главен изпълнителен директор на Pantera Capital, призовава за спокойствие по отношение на отложеното решение на SEC за Bitcoin ETF.

В сагата между инвеститорите и Комисията по ценни книжа и борси (SEC), Дан Морхед призова за дългосрочно мислене.


Това уверение идва в турбулентни времена, включващи законодатели, регулаторни органи и инвеститори.

Според CNBC, Морхед е казал следното по отношение на решението на SEC:

Все още мисля, че ще мине доста дълго време, докато ETF бъде одобрен. Последният клас активи, който ще бъде одобрен за сертифициране по ETF, е мед, а медта е на земята от 10 000 години.


След като SEC обяви, че ще отложи решението си за Bitcoin ETF, стойността на валутата претърпя бичи спад. По отношение на този спад, Морхед направаи следният коментар:

Основното нещо, което трябва да запомните, е, че Bitcoin е в много ранен стадий, но предава цената си в реално време - и това е уникално нещо. Хората се вълнуват от цената и реагират прекалено силно.


Главният изпълнителен директор на Pantera Capital не изрази песимизъм, вместо това той обърна внимание на Starbucks Bakkt проекта:

Това ще има много дълбоко въздействие през следващите пет или 10 години за пазарите и според мен върху това трябва да се съсредоточат хората.


Морхед твърди, че всичко е въпрос на перспектива, като подчерта факта, че криптовалутите запазват 82% консистенция. Клоуи Айело от CNBC отбеляза, че:

Bitcoin последно спадна с 6.3% до $ 6,288.30, което все още го прави около 82% по-висок на годишна база [...]


Въпреки всички обстоятелства на пазара в момента, Морхед остава опортюнистичен оптимист на повърхността. Може би всеки от нас може да си извлече важна поука от нагласата му.


Присъединете се към Telegram групата ни!tron g>
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Биткойн може лесно да надмине $11,000 - дали мечките готвят капан?

Към момента на писане на статията криптовалутата се търгува около $10,726.  “В демонстрация на сила, Биткойн се задържа над $10,000 63 дни вече”, каза Дейвид Лифшитз, главен инвестиционен ди...
СЕП. 29, 2020 20:08 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн превъзхожда златото

В ново интервю с водещия на подкаста 'The Breakdown', Натаниел Уитмор, Пал казва, че Биткойн сега е топ резервен актив въпреки високите нива на волатилност.Що се отнася до активите, които са запас от ...
СЕП. 29, 2020 15:11 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

EY пуснаха нов инструмент за анализ на Биткойн транзакции

Новите решения Explorer и Visualizer стартират като част от продуктовия пакет EY Blockchain Analyzer. Според съобщение от 27-ми септември, бета версията вече е достъпна безплатно за физически лица.EY ...
СЕП. 29, 2020 18:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Какво се случва с Биткойн?

Обхватът, комбиниран със засилващите се опасения на различните медии за  оспорваните избори и редицата скандали, заформили се около изборите, може да намеква, че има промяна в сантимента, която би мог...
СЕП. 28, 2020 21:18 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света