НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Дали Tron ще си партнират с гиганта Alibaba?

ОКТ. 15, 2018 10:01 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Дали Tron ще си партнират с гиганта Alibaba?
 

Джъстин Сън наскоро в tweet взривява крипто обществото, тъй като той спомена в своето писмено съобщение, че проектът Tron е създал още едно партньорство с инвестиции от "десетки милиарди долари". Цитирайки tweet-a си, Сън казва:

Най-накрая, за първи път да си партнираме с индустриален гигант оценен на десетки милиарди долари. Познайте името.Може ли това да бъде Alibaba?


Джъстин Сън, който досега е ръководил проекта Tron, е видна фигура в крипто общността. Ангажиментът му към проекта, който не може да бъде пренебрегнат, допринесе изключително много за това колко голям е проектът от стартирането му.

След като Джъстин официално стартира главната мрежа на Tron в края на май 2018 г., екипът на Tron има известни партньорства и придобивания, като едно от тях е BitTorrent.

Сън, който изглежда не се бави нито минута, изглежда е доволен от тази нова сделка, която е зарекъл, тъй като ще получи милиарди долари, за да изпълни целта си: изграждане на децентрализирана мрежа.

Независимо от това, неговото съобщение, което не разкрива кой е този партньор, насочи вниманието на общността към няколко, които се опитват да разберат кой може да бъде този "гигант на индустрията".

Съобщението, което развълнува много хора, накара много предполагат, че може да се окаже гигантската платформа за електронна търговия Alibaba.

Техните предположения, които със сигурност имат солидна подкрепа, не могат да бъдат пренебрегвани. Основателят на Alibaba, Джак Ма е дългогодишен приятел на Джъстин Сън, а Ма преди това е избрал Сън, за да учи в Университета Джак Мау Хупан за предприемачи, поради изключителните си лидерски умения, които му помогнаха да развие проекта Peiwo.

Общността продължава да се вълнува, тъй като те очакват откровението на този нов инвеститор, както споменава Джъстин.


Ефектът върху стойността на Tron

Тази новина, която със сигурност е била добре приета от общността, показва своята стойност в криптовалутата на проекта - Tron. По-голямо разкритие за това ново партньорство и бъдещи сделки се очаква да доведе стойността на Tron до невероятни висоти.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Търговията на CME фючърси на Етериум е меча в първия си месец

Точно както при Биткойн, Чикагската търговска борса пусна своите продукти, когато Етериум беше на път към рекорд за всички времена. Тогава не е изненадващо, че първият месец на търговията с фючър...
МАР. 1, 2021 11:30 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Cardano отчита невероятна търговска дейност

ADA токени на стойност над 5,17 милиарда долара смениха ръце за един ден. ADA / USD също стана най-търгуваната двойка на борсата Kraken, преди да се изплъзне на трето място. Двойката ADA / U...
ФЕВ. 28, 2021 19:11 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

ALPHA демоснтрира сила след интеграции с Binance Smart Chain и Compound

Alpha Finance Lab (ALPHA) претърпя пробив на цената на 25-ти февруари, тъй като поредица от важни партньорства доведоха до нов интерес към DeFi платформата. Данните от TradingView показват, че сл...
ФЕВ. 27, 2021 14:55 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Този алткойн е един от най-обещаващите проекти за 2021 година (видео)

В ново видео анализаторът и търговецът казва на своите 435,000 абонати, че вярва, че Litentry (LIT), протокол за агрегиране на идентичност, има забележителен потенциал за растеж."Когато излизам на лов...
ФЕВ. 27, 2021 15:44 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света