НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Дали Tron ще си партнират с гиганта Alibaba?

ОКТ. 15, 2018 10:01 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Дали Tron ще си партнират с гиганта Alibaba?

Джъстин Сън наскоро в tweet взривява крипто обществото, тъй като той спомена в своето писмено съобщение, че проектът Tron е създал още едно партньорство с инвестиции от "десетки милиарди долари". Цитирайки tweet-a си, Сън казва:

Най-накрая, за първи път да си партнираме с индустриален гигант оценен на десетки милиарди долари. Познайте името.Може ли това да бъде Alibaba?


Джъстин Сън, който досега е ръководил проекта Tron, е видна фигура в крипто общността. Ангажиментът му към проекта, който не може да бъде пренебрегнат, допринесе изключително много за това колко голям е проектът от стартирането му.

След като Джъстин официално стартира главната мрежа на Tron в края на май 2018 г., екипът на Tron има известни партньорства и придобивания, като едно от тях е BitTorrent.

Сън, който изглежда не се бави нито минута, изглежда е доволен от тази нова сделка, която е зарекъл, тъй като ще получи милиарди долари, за да изпълни целта си: изграждане на децентрализирана мрежа.

Независимо от това, неговото съобщение, което не разкрива кой е този партньор, насочи вниманието на общността към няколко, които се опитват да разберат кой може да бъде този "гигант на индустрията".

Съобщението, което развълнува много хора, накара много предполагат, че може да се окаже гигантската платформа за електронна търговия Alibaba.

Техните предположения, които със сигурност имат солидна подкрепа, не могат да бъдат пренебрегвани. Основателят на Alibaba, Джак Ма е дългогодишен приятел на Джъстин Сън, а Ма преди това е избрал Сън, за да учи в Университета Джак Мау Хупан за предприемачи, поради изключителните си лидерски умения, които му помогнаха да развие проекта Peiwo.

Общността продължава да се вълнува, тъй като те очакват откровението на този нов инвеститор, както споменава Джъстин.


Ефектът върху стойността на Tron

Тази новина, която със сигурност е била добре приета от общността, показва своята стойност в криптовалутата на проекта - Tron. По-голямо разкритие за това ново партньорство и бъдещи сделки се очаква да доведе стойността на Tron до невероятни висоти.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Какво стои зад спада на крипто пазара?

Докато средният вход на текущия пазар е около $45,000, падането на Биткойн под тази силна подкрепа може да доведе до началото на по-силна корекция на пазара.Заслужава да се отбележи, че по-голямата ча...
СЕП. 20, 2021 15:09 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Цената на Cosmos (ATOM) достигна нов връх на фона на пазарния спад

Въпреки че се е отдръпнала до $40.82 към момента на публикуване, този скок бележи първия път, когато криптовалутата ATOM пробива над нивото то $40. Спечелвайки над 360% от средата на юли, Cosmos вече ...
СЕП. 20, 2021 12:04 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

'Hydra' актуализацията на Cardano ще е революционна

Основателят на Cardano Чарлз Хоскинсън казва, че нова инициатива, наречена “Hydra”, се разработва на новия хард форк Alonzo, за да подобри аспектите на мащабируемостта и съхранението. Lot's to say abo...
СЕП. 19, 2021 20:38 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Китове местят Етериум (ETH) за над $750 милиона

Според данните, споделени от услугата за проследяване на Whale Alert, през последните 36 часа притежателите на големи количества крипто, известни като китове, са прехвърлили 251,261 ETH - втората най-...
СЕП. 19, 2021 10:24 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света