НАЧАЛО Други

Дали Джеф Безос ще разпали следващия бичи пазар?

ДЕК. 11, 2018 14:22 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Дали Джеф Безос ще разпали следващия бичи пазар?

Биткойн ентусиасти и крипто инвеститори са в пълно очакване на още един бичи пазар в крипто индустрията, съвсем скоро.


Това не е неочаквано, тъй като цената на Биткойн и другите алткойни постоянно спада от известно време. Така че е естествено онези, които имат залози в крипто пространството, да очакват нещата да се обърнат.

Главният изпълнителен директор на Binance Чанпен Джао смята, че Amazon, големият онлайн магазин на Джеф Безос, трябва да бъде това, което ще разпали следващия бичи пазар. Той вижда, че Джеф е достатъчно богат, за да предизвика промяна в крипто пазара, ако Amazon започне да приема или да издава криптовалути.

Чанпен е крипто евангелист поради толкова много причини. Той е инвеститор и експерт в сферата. Той е участвал в много програми, които са добавили стойност към света на криптовалути.

Той ръководи борсата Binance и Binance Charity Foundation, като обмена е един от най-големите. Фондацията провежда кампания за насърчаване на големите играчи в крипто пространството да се включат в даряването на средства за благотворителност. Те също така поемат отговорността да гарантират, че средствата, дарени за благотворителност, се разпределят равномерно.

BCF си партнират с организации като фондация Тron, а изпълнителният директор Джъстин Сън дарява сумата от $3 милиона за подкрепа на благотворителната фондация.

Binance имат мисията да измъкнат хората от бедността и да подкрепят блокчейн технологията чрез BCF.

Нашата мисия е да изкореним бедността от хората, като използваме благотворителност, базирана на блокчейн, засилим филантропските усилия, като подкрепим блокчейн решения, които отключват нови, автоматизирани и прозрачни пътища за благотворителните цели.

Чанпен прояви голям интерес към популяризирането на крипто и блокчейн, но ако Amazon навлезе в крипто пространството, това може да бъде най-голямото постижение.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Ел Салвадор на трето място в света по инсталация на битомати

Според данни от Coin ATM Radar, Ел Салвадор са надвишили броя на криптоматите в Обединеното кралство, след като до момента са разположили 205 криптомата, за да улеснят местните транзакции с Биткойн и ...
СЕП. 18, 2021 22:23 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

CFTC разследва Binance за пазарни манипулации

U.S. authorities are examining possible insider trading and market manipulation at cryptocurrency exchange Binance https://t.co/qFg9aA5kzG— Bloomberg Crypto (@crypto) September 17, 2021Най-голямата кр...
СЕП. 18, 2021 17:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Над 1 милион жители на Ел Салвадор ползват новия Биткойн портфейл на страната`

1.1 милиона граждани са изтеглили портфейла ChivoСпоред туита на президента Наиб Букеле, приблизително 1.1 милиона салвадорци вече са готови да използват Биткойн като законно платежно средство в стран...
СЕП. 18, 2021 14:18 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

CEO-то на Coinbase сподели гръмка прогноза за криптовалутите

Армстронг казва, че вярва, че предстоят значителни промени, които ще засилят науката, технологиите и благотворителните каузи през следващите години.В блог публикация на Coinbase, Армстронг казва:Олаф ...
СЕП. 18, 2021 13:10 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света