НАЧАЛО Биткойн

Дали Биткойн ще се насочи към $ 12,000?

14.02.2020 17:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Дали Биткойн ще се насочи към $ 12,000?

Биткойн се консолидира над $ 10,000 тази седмица, отчитайки 45% печалби за 2020 г. досега.

Според един анализатор, ралито все още не се е изтощило.

JC O’Hara, главен пазарен техник в MKM Partners, каза вчера по време на “Trading Nation” на CNBC, че криптовалутите са склонни да се търгуват в две различими фази. Първата е спящата фаза на консолидация, която е последвана от фаза с висока инерция. Към днешна дата Биткойн се колебае във втората.

“И когато погледнете BTC, започвате да виждате признаци, че затихналата консолидация от втората половина на миналата година бавно започва да се променя в посока на положителна бича инерция.”

След скока над нивото от $ 12,000 през юни, кралят на криптовалутите започна да губи инерция и да се консолидира. Биткойн докосна дъното в средата на декември и оттогава е във възход. 

О’Хара каза:

Излязохме от низходящия тренд канал. Пробиваме над психологическото ниво от 10,000 долара и сме на мнение, че положителната инерция ще продължи да бъде следвана от положителна инерция. Ето защо смятаме, че в краткосрочен план Биткойн може да види 12,000 долара.

Най-голямата криптовалута по пазарна капитализация беше с бичи възход тази седмица, подкрепен от технически причини и страхове от епидемия на коронавирус. Флагманската криптовалута може да надхвърли нивото от $ 11,500 през следващите няколко дни.

Докато криптовалутата очаква халвинга и много анализатори очакват това да повиши цената на Биткойн, други твърдят, че настоящото рали не е подкрепено от нещо значително.

Мишел Раукс, който публикува няколко проучвания за крипто и блокчейн за университета в Кеймбридж, спомена за Ройтерс:

Неотдавнашното рали беше водено от обичайния цикъл на превъзбуда (хайп), който много надеждно сме виждали на всеки две до три години. Имаме тези мини балончета и инерцията, която създава – първо Биткойн, а след това и другите монети. Това е самоизпълняващо се пророчество.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Биткойн се възстановява от скорошния срив след ескалацията на напрежението в Близкия изток

Биткойн се възстановява през последните дни, отчасти поради факта, че напрежението на геополитическия фронт намаля, облекчавайки по-ранните резки спадове на пазара на криптовалути.

20.04.2024 14:09 1 мин. четене

Биткойн: Какво разкрива коефициентът на нереализираните печалби за инвеститорските стратегии

В скорошен анализ на X, направен от Ки Йонг Джу, основател и главен изпълнителен директор на CryptoQuant, се разглеждат текущите нереализирани печалби, притежавани от различни групи Биткойн китове и миньори, въз основа на он чейн данни.

20.04.2024 13:00 2 мин. четене

Проблемите за долара са много, а BlackRock използва Биткойн, за да се предпази от тях

Тъй като алиансът БРИКС е начело на глобалното отдръпване от щатския долар, BlackRock наскоро се насочи към Биткойн като средство за хеджиране на инфлацията на фона на опасенията, свързани със долара.

20.04.2024 12:00 2 мин. четене

Експерти очакват $200,000 за Биткойн преди следващия халвинг

Експертите от бранша предвиждат, че цената на Биткойн може да надхвърли $200,000 до 2028 г., но все още има опасения относно мрежовата сигурност и майнинг рентабилността.

20.04.2024 11:23 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.