НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Да очакваме ли продължение на възхода при Биткойн?

СЕП. 13, 2021 09:45 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Да очакваме ли продължение на възхода при Биткойн?

Широко следваният криптоаналитик Бенджамин Коуен сподели кога Биткойн ще започне рали, което да го изстреля над върховете му за всички времена, според него.

В нова стратегическа сесия Коуен определя 20-седмичната плъзгаща се средна (EMA) като важно ниво, което Биткойн трябва да задържи, за да поддържа възходяща инерция.


“... диапазонът от $42,000 до $43,000 всъщност е мястото, където в идеалния случай бихме искали да задържим линията. И ние вече го тествахме, така че ако оттук нататък се придвижим нагоре, ами тогава технически, имахме тест на лентата на подкрепа на бичия пазар и това се случи през септември.”


Анализаторът каза, че ако BTC може да задържи критичното ниво около 20-седмичната плъзгаща се средна стойност, то би трябвало да последва подем при водещата криптовалута. 


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн дава сигнали за предстоящ възход, според анализатор

Но дори Биткойн да падне под основната подкрепа, Коуен сподели, че криптовалутата просто се нуждае от малко повече време, преди да си възвърне нивото.


“Ако го задържим, тогава ни очаква ясно небе. Ако не го направим, вероятно само още три месеца и тогава трябва да тръгнем [нагоре].”


Освен 20-седмичната плъзгаща се средна стойност, която според Коуен е “подкрепата на бичия пазар”, анализаторът идентифицира и осемседмичната пълзяща средна като потенциален индикатор, че следващият етап от бичия пазара на Биткойн е в ход.


“Ако задържим линията на осемседмичната плъзгаща се средна стойност на седмичната графика, която сега е $45,200, това може да бъде наистина силен индикатор, че сме в друг крак като този (BTC от $20,000 до $60,000), и това е било само първото отдръпване.”

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (1)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Ето защо Биткойн спадна и какво трябва да следим - Fidelity

В дискусия със своите 86,700 последователи в Twitter, Тимер казва, че е изненадан да види, че Биткойн не задържа линията на $40,000, след като продължително спада от рекордния си връх за ноември над $...
ЯНУ. 27, 2022 15:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Бичият пазар на Биткойн не е приключил, твърди крипто ветеран

В нова стратегическа сесия Вейс обяснява на своите 119,000 абонати в YouTube, че все още има възходящи виждания за ценовото движение на Биткойн и че BTC все още не е навлезнал в меча територия.“Вярвам...
ЯНУ. 26, 2022 21:54 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ще има още един спад при Биткойн преди значителни печалби, твърди анализатор

Анализаторът, подвизаващ се под псевдонима 'Capo'. казва на своите 236,900 последователи в Twitter, че според него Биткойн (BTC) ще падне под $30,000, преди да се възстанови.BTC се търгува около $36,4...
ЯНУ. 27, 2022 00:18 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Анализатор разглежда най-лошия сценарий за Биткойн

Коуен казва на своите 700,000 абонати в YouTube, че потенциалният най-лош сценарий за Биткойн през следващите няколко месеца се основава на 200-седмичната плъзгаща се средна стойност на крипто актива,...
ЯНУ. 26, 2022 10:56 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света