НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Да очакваме ли голям спад при Биткойн?

АВГ. 24, 2019 20:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Да очакваме ли голям спад при Биткойн?

През последните десет дни може да кажем, че Биткойн се търгува в много тесен ценови диапазон между ~ 9,400 и ~ 10,800 долара.

Там се намира 50-дневната плъзгаща се средна линия, отбелязана в лилаво на графиката.


Горепосоченият диапазон също образува хоризонтален триъгълник, където върхът му се приближава. Въпреки това, обикновено този тип структура не “изчаква”, докато достигне върха, така че пробивът може да се случи във всеки даден момент.


4-часова графикаПрез последните часове цената на BTC загуби приблизително 400 долара, до долната граница на модела на триъгълника, заедно с ключовата подкрепа на 10,000.


Ще успее ли Биткойн да се задържи? Досега седем опита от линията получиха подкрепа. Както знаем, колкото повече пъти се тества поддръжката, толкова по-големи са шансовете за пробив надолу.


Въпреки консолидирането в цената на BTC, някои алткойни проявяват сила, което е типично за алткойн сезон. Въпреки това, като се имат предвид сегашните масивни печалби, цените на алткойните са далеч от техните най-високи стойности.


Дневна графика
Какво трябва да наблюдаваме сега?


След последния спад от $ 400 в рамките на час, Биткойн е изправен пред критичното ниво на подкрепа между $ 9,800 и $ 10,000, където е и долната граница на триъгълника. 


На дневната графика, можем също да видим, че BTC се задържа на 100-дневната плъзгаща се средна линия (маркирана в бяло), която лежи около 9,900 долара.


Пробив на триъгълника вероятно ще доведе до сериозна червена свещ: следващите нива на подкрепа са на $ 9,600 (слаба), $ 9,400 и след това в диапазона $ 9,000 - $ 9,200. След това са $ 8,800 и $ 8,500.


От бичата страна на нещата, следващото ниво на съпротива сега е около $ 10,300. По-горе е 50-дневната проста плъзгаща се (10,700 долара - 10,800 долара), преди отново да стигнем до силната съпротива $ 11,000.


Дневният RSI също е на кръстопът - пробив от нивото на 42 вероятно ще означава спад под предходното дъно. Като цяло индикаторът на RSI не изглежда много бичи.


Като разглеждаме обема на търговията в рамките на последните три последователни търговски дни (изключвайки днес), можем да идентифицираме спадащ обем. Това е още един признак за настъпващ силен ход на цените. Като цяло - обемът през последната седмица е сравнително нисък.СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Коментари (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Има ли връзка между халвинга на Биткойн и скорошния скок на цените на петрола?

Разбира се, това тревожно развитие едва ли ще окаже пряко влияние върху цените на криптовалутите.Някои от общността, обаче, започнаха да спекулират дали може да се очаква корелация между предлагане и ...
СЕП. 18, 2019 08:00 3 МИН . ЧЕТЕНЕ

Колко Биткойн ви е нужен, за да се наречете кит?

Биткойн кит прехвърли $1 милиард (94,504 BTC)Преди 10 дни Биткойн кит (или по-скоро майката на всички Биткойн китове) премести $1 милиард в BTC само в една транзакция.Съвсем разбираемо е, че движение ...
СЕП. 17, 2019 18:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн и S&P 500 са на път към нови върхове

Лий казва, че флагманската криптовалута ще достигне нов връх, след като S&P 500 направи същото. Предполага се, че крипто пазарът е несвързан с традиционните пазари, особено поради децентрализ...
СЕП. 16, 2019 17:30 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн ще достигне нови рекордни стойности преди следващия халвинг

Анализаторът, известен в индустрията като FilbFilb, цитира "stock-to-flow" съотношението на Биткойн като ключов показател за очертаването на пътя на BTC занапред.„Ако приемем, че няма системен шок нит...
СЕП. 16, 2019 09:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света